DLA NIECIERPLIWYCH:
Wróciłem własnie z Galerii Mokotów, ale nie mam czasu teraz nic pisać;
Odezwię się w nocy![]()
DLA NIECIERPLIWYCH:
Wróciłem własnie z Galerii Mokotów, ale nie mam czasu teraz nic pisać;
Odezwię się w nocy![]()
No proszę - akcja się rozwija: miejmy nadzieję że pozytywnie.To mógłby być miły początek do dalszych, wspólnych osiągnięć!Na razie - trwa "burza mózgów" w temacie: jak realizować przedpłaty by zapewnić maksymalne bezpieczeństwo i komfort transakcji obu stronom.
Pomysły - moderator się zgodzi? - może pisać tu?
Generalnie: jeśliby hasło "w kupie siła" wprowadziłoby się w czyn to .... :-) :-)
No to ja się piszę. Na E1 zresztą też.Zamieszczone przez mmsza
mmsza ja! i z 2uv
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Rychlo w czas... wczoraj zamowilem2 UV 77 1 UV 82 i 1 UV 58 - wszystko B+W. Ale polarka 82mm w dobrej cenie B+W lyknalbym.
Zauważ że ten uchwyt Matin'a podpina się od mocowania statywowego. Ja osobiscie na stałe mam tam podpiętą szybkozłączkę do statywu więc odpada. Zresztą co Canon to CanonZamieszczone przez sebcio80
![]()
Pozwalam sobie zwrócić uwagę, że bez dolnego specjalnego mocowania lub batterypack ten bajer jest Wam na grzyba
to tego potrzebne jest dodatkowe mocowanie paska od dołu body, miałem kiedyś coś takiego do EOS 100, super sprawa
niefirnowe "uniwersalne" widziałem w Stodole po ok 50-60 zł...
20Dset
maj łeb...
trochę mnie nie było a tutaj już panowie na filtry zeszli![]()
A więc byłem w tym sklepie CANONA w Galerii MOKOTÓW.
Sklep nie ma co; czułem się tam jak w własnej kuchni. Może z 15mkw![]()
Oczywiście jeden koleś na wyposażeniu sklepu. Najpierw czekałem z 20 min, aż pocisnął jakimś dziadkom PS A620.
No i poźniej z nim w końcu zagadalem.
Okazalo się, że nie ma tych pasków na stanie. Szukał w cenniku rzeczy dostępnych na zamówienie, ale też nie znalazł!!! Znalazł z moją pomocą - za 3 razem![]()
Okazuje się, że cena za pasek w cenniku widniała 90zł. Na moje stwierdzenie, że w Promenadzie były za 82zł stwierdził, że to aktualny cennik![]()
W każdym bądź razie jak już ustaliliśmy co potrzebuję, to się ładnie przedstawiłem i powiedziałem, że jestem z oficjalnego forum internetowego użytkowników aparatów Canona (pokazałem ID :cool: )
Odrazu wiedziałem, że koleś nie będzie mi w stanie nic powiedzieć na temat takiego zamówienia. Więc wytłumaczyłem wszystko (napisałem mu na kartce, żeby nie zapomniał) i powiedziałem, że ma się skontaktować z szefostwem w tej sprawie i dać mi znać na kom lub też e-mail.
Powiedziałem, że to jest zbiorowa akcja i tylko i wyłącznie OD CENY zależy liczba sztuk i realizacja zamówienia.
Wstępnie powiedziałem, że wzielibyśmy 25-50szt.
Powiedział, że zamówić napewno się da, ale co do ceny to musi skierować to do prezesa. Powiedział też, że napewno będzie konieczna zaliczka.
W każdym bądź razie będę czekał do środy czy się odezwią.
Jak się do środy włącznie nie odezwią, to mam wizytówkę i zadzwonię ICH pogonić i ew. z tego tytułu cisnąć na niższą cene. Mam numer z centrali więc może tam pójdzie coś więcej załatwić bezpośrednio.
No i to w zasadzie narazie tyle. Nic więcej się nie dowiedziałem. W zasadzie przewidywałem taki ciąg wydarzeń.
Także, do środy/czwartku temat zawisa.
DOBRANOC dzieciaki![]()
Czesc! Nie moge sie doszukac tej informacj. Czy bedzie pasowal do EOS 300V z gripem? Chcialbym zapodac ten pasek ale pod warunkiem ze bedzie pasowal. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Paweł
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX