Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 132

Wątek: Kto jest chętny na Canon Hand Strap.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Oczywiście że opłata za przesyłkę dotyczy każdej sztuki .... i to jest właśnie biznes wiele jest takich aukcji dla tych co nie kumają bazy a potem mówią że super tanio kupili tylko zapominają o kosztach przesyłki ..... to lipa choć 20$ to i tak chyba dość tanio? za taki pasek

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Dotyczy pionowego kadru...
    To niezwykle ciekawe spostrzeżenie - nie miałem o tym pojęcia!Może by tak w temacie: "aparat moich marzeń": lustrzanka do podstawowo pionowych kadrów?...A tak serio - nie wiem czy to prawda - oczy mamy rozmieszczone poziomo (ja na pewno) i stąd widzimy świat bardziej w poziomym kadrze.Może to dlatego?...A zresztą - miało być o HandStrapach! Myślę ze należy wykorzystać do maksimum zalety forum: każdy klient w kupie to lepszy klient.Myślę ze możnaby poprosić kolegę który to sprzedaje by przekalkulował i napisał: dla KOLEGÓW z forum - 10 szt po...20 szt po...100szt etc.Bo że ludzie kupią - chyba widać.Zainteresowanym - moge jedną fotą pokazać DLACZEGO.Tylko nie wiem jak wysłac fotę na forum....
    Ostatnio edytowane przez hekselman ; 26-01-2006 o 12:33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    pito - a może ty w ten sposób kupujesz te hand strapy z US, i puszczasz dalej na alledrogo???
    przyznaj się
    zrobiłbyś wtedy w ten sposób przysługę kolegom forumowcom
    kupilem kilka sztuk i nadwyzki uplynniam na allegro, zeby mi sie przesylka zwrocila, i to cala filozofia. a to co sie nie sprzeda moze byc taniej. tyle, ze bardziej wam sie oplaci wtedy na ebayu, zakladajac ze nie napotkacie zadnych trudnosci po drodze.

jesli chcecie jakies inne fotki tego hand strapa to cykne wedle zyczenia co i jak.
    Ostatnio edytowane przez pito ; 26-01-2006 o 13:37

Początki nałogu Awatar perlpa
    Miasto
    Kowary (dolnośląskie)

Domyślnie

Jeśli cena będzie w okolicach 70zł to biorę jedną (1) sztukę. Ktoś się orientuje kiedy będziemy znali szczegóły?
    Ostatnio edytowane przez perlpa ; 26-01-2006 o 14:41

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg
    Gdzieś czytałem doktrynę: "najpierw spróbuj kadr pionowy; 95% fotografów najpierw robi kadr poziomy, w ogóle nie próbując potem pionu."
    A 99% fotografów (albo i sporo więcej) w ogóle nie używa lustrzanki

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pito
    kupilem kilka sztuk i nadwyzki uplynniam na allegro, zeby mi sie przesylka zwrocila, i to cala filozofia.
    a to co sie nie sprzeda moze byc taniej. tyle, ze bardziej wam sie oplaci wtedy na ebayu, zakladajac ze nie napotkacie zadnych trudnosci po drodze.
    aha, czyli rozumiemy, że TY nie masz dostępu do wiekszej nieokreślonej ilości tylko poprostu masz kilka sztuk i wiecej nie będzie.
    Więc ok.

W takim razie może ktoś zapyta nikoniarzy czy oni mają też takie paski, bo może z nikona wyjdą tańsze

BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???
    Pozatym, można go zapytać czy załatwi to całkiem poza EBAY'em no ale wtedy nie wiem czy to jest bezpieczne.
    Anyway, najpierw trzeba gadać z kolesiem z Ebay'a czy wogóle ma dostęp do każdej ilości.

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    aha, czyli rozumiemy, że TY nie masz dostępu do wiekszej nieokreślonej ilości tylko poprostu masz kilka sztuk i wiecej nie będzie.
    Więc ok.

W takim razie może ktoś zapyta nikoniarzy czy oni mają też takie paski, bo może z nikona wyjdą tańsze :

BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???
    Pozatym, można go zapytać czy załatwi to całkiem poza EBAY'em no ale wtedy nie wiem czy to jest bezpieczne.
    Anyway, najpierw trzeba gadać z kolesiem z Ebay'a czy wogóle ma dostęp do każdej ilości.
    Jedna wypowiedź - dwie wątpliwości: sądzisz NAPRAWDĘ że ktoś z tego grona będzie chciał nosić na swoim nawet najbardziej przedpotopowym CANONie pasek z napisem N i k o n ?....
    Co do drugiego podtematu: co z tego że jest różnica między ceną a wysyłką skoro on sprzedaje nierozdzielając ceny od ilości?Nie sądzisz że to tzw "chłyt martenkingowy"....
    I przypuszczasz ze Canon to u nas łoi; sprzedawcy mają z tego po 2000% co w Stanach kosztuje 0.99 zielonego papierka? (przy czym - popytaj się kolegów co to jest ONE dolar w USA).No jak ty to na poważnie - to ja przepraszam....

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perlpa
    Jeśli cena będzie w okolicach 70zł to biorę jedną (1) sztukę. Ktoś się orientuje kiedy będziemy znali szczegóły?
    Panowie w sklepach Canon w Promenadzie i Galerii Mokotów Hand Strap E1 kosztuje 82 zł. Więc nie wiem czy jak się nie zrzucicie w kilku to nie dostaniecie takiego rabatu żeby ok 70 zł was kosztował.

Powodzenia
    Corwin
    2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężyk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Corwin
    Panowie w sklepach Canon w Promenadzie i Galerii Mokotów Hand Strap E1 kosztuje 82 zł. Więc nie wiem czy jak się nie zrzucicie w kilku to nie dostaniecie takiego rabatu żeby ok 70 zł was kosztował.

Powodzenia
    Corwin
    chyba gra nie warta swieczki dla 15-20 zł, a faktycznie przy wiekszej ilosci kupowanych strapow mozna starac sie o rabat pzdr i powodzenia
    body: 94kg,190cm|szkiełka: w lodowce jakies 0,5 i dwa piwka
    digart|wikaad

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman
    Jedna wypowiedź - dwie wątpliwości: sądzisz NAPRAWDĘ że ktoś z tego grona będzie chciał nosić na swoim nawet najbardziej przedpotopowym CANONie pasek z napisem N i k o n ?....
    Co do drugiego podtematu: co z tego że jest różnica między ceną a wysyłką skoro on sprzedaje nierozdzielając ceny od ilości?Nie sądzisz że to tzw "chłyt martenkingowy"....
    I przypuszczasz ze Canon to u nas łoi; sprzedawcy mają z tego po 2000% co w Stanach kosztuje 0.99 zielonego papierka? (przy czym - popytaj się kolegów co to jest ONE dolar w USA).No jak ty to na poważnie - to ja przepraszam....

ja tam do dzisiaj używam w każdym cyfeowym Canonie dobrego paska jaki mi został od F90x - i jest naprawde o niebo lepszy do tych canonierskich dołaczanych do fabrycznego aparatu (a w każdym razie mnie bardziej odpowiada) a napis na nim anie mnie ziębi ani grzeje

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów