No, to tak jak myślałem
http://canon-board.info/showpost.php...3&postcount=62
nie ma to jak się napalić
dokładnie jak z kobietami, gadka szmatka a jak przyjdzie co do czego to: "mnie głowa boli"
BŁEHEHEHEHEHE
No, to tak jak myślałem
http://canon-board.info/showpost.php...3&postcount=62
nie ma to jak się napalić
dokładnie jak z kobietami, gadka szmatka a jak przyjdzie co do czego to: "mnie głowa boli"
BŁEHEHEHEHEHE
19$ za hand strapa plus cło, przeciez to sen <hahaha>
To jeśli jest szansa to jeszcze ja poproszę 1 szt.
A czy z takiego hand strapa można korzystać "w pozycji pionowej grip", czy trzeba łapę wyjmować?
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Znaczy - wychodzi tak: może lepiej pogadać z kolegą co sprzedaje za 99 żeby - bez prowizji w Allegro, hurtem - obniżył cenę i sprzedał TUTAJ!A jak nie z nim - to ztym z Zakopanego.Ba jestem przekonany że inaczej się sprzedaje 1 strap na Allegro a inaczej 30 szt tutaj - no nie?W kupie siła!
I znów się podtwierdza zasada - jakość MUSI kosztować.:-(((
Ale namieszałem!!!!Na swoje usprawiedliwienie - jak ktoś po zakupie powie "nie warto było" - nadstawię swojej delikatnej d.... :-)
Mam propozycję, zorientujmy się najpierw w orientacyjnej wielkości zamówienia, a później napiszemy do gościa, że chcemy tyle i tyle sztuk, i zobaczymy co odpowie.
Skoro tym handluje to musi mieć do tego dojście.
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 26-01-2006 o 12:11
Trzeba.Ale jak się przyzwyczaisz do tego że masz aparat "przyklejony do łapy" prędzej wygimnastykujesz nadgarstek niz będziesz wyjmował...Zamieszczone przez dentharg
W koncu - ile się robi pionowych kadrów - większość?
Proponuję by każdy wyedytował swoje zamówienie pod kątem tego że strap kosztuje np 70 zł - jak komuś nie pasuje bo za drogo - niech wpisze "0".Zamieszczone przez Nemeo
To pozwoli zyskać tzw argument w rozmowach.
Gdzieś czytałem doktrynę: "najpierw spróbuj kadr pionowy; 95% fotografów najpierw robi kadr poziomy, w ogóle nie próbując potem pionu."
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy