Raideur- ponieważ ten problem pojawia się tylko w sytuacji w której ta mała ilość światła wpływa na ekspozycje, czyli w sytuacji kiedy i tak auto ekspozycja nie jest przydatna![]()
Canon ogłosił , ze wszystkie aparaty 5DIII które maja 1 lub 2 na 6 miejscu numeru seryjnego zostaną przez nich naprawione bezpłatnie .Nowy update problemu nie załatwi stąd wspomniana decyzja .Po 10.05.2012 użytkownicy wadliwych puszek maja się zwrócić bezpośrednio do serwisów .
pozdrawiam
Tomasz
toma20D czy to jest oficjalna pozycja Canon Polska?
Canon USA uważa, że problem nie ma wpływu na zdjęcia. Jeżeli ktoś uważa inaczej Canon oferuje bezpłatną INSPEKCJĘ. I to jest dla klientów mieszkających w USA i Puerto Rico.
Nikt nie mówi o naprawie jeżeli "fenomen" nie ma efektywnego wpływu na zdjęcia.
rOOmak ..to jest oficjalne stanowisko Canon Deutschland a konkretnie dostałem tą informację od CPS -Canon Professional Service
pozdrawiam
Tomasz
Canon EOS 5D Mark III - nota serwisowa
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
A już się bałem, że zakleją gumą do żucia.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner