Hehe...zdecydowanie zagadka ciekawaMusze przyznac,ze sie wkrecilem(nudny wyklad mialem
)
A probowalem na rozne sposoby ale lepszych fotek nie znalazlem. Fb nie kazdy ma;P Zreszta na niego nie zawedrowalem
Cholercia,ze tez wpadlem na pomysl napisania do niej po wszystkim
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
dzięki, no tak, ale sam spójrz - zagadka z czołgiem (#118) stała się najdłuższym obecnie wątkiem w tym dziale, więc zainteresowanie nie było małe.
no tia... jako były wykładowca zawsze twierdziłem,
że na wykładach powinno się zagłuszać wszystkie częstotliwości radiowe.
no. i mogłoby przy okazji jeszcze coś ciekawego z tego wyniknąć. :-D
ale w sumie... przecież wciąż masz wątpliwości, czy tam jest shade, nie?![]()
pozdro.,
m.
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
Chyba uzyc EMP to bym zlatwilo problem dobitnieno tia... jako były wykładowca zawsze twierdziłem,
że na wykładach powinno się zagłuszać wszystkie częstotliwości radiowe.![]()
Poza tym chyba bardziej przeszkadzaja glosy z konca sali![]()
Poza tym,zeby nie bylo Pana ,z ktorym mialem dzis rano zajecia bardzo lubie i szanuje. A to,ze go naciagnalem na wczesniejsza przerwe zeby sprawdzic czy na kompie nie widac lepiej tego tatuazu;]
No coz, czasem najlpsze pomysly przychodza za pozno...no. i mogłoby przy okazji jeszcze coś ciekawego z tego wyniknąć.
ale w sumie... przecież wciąż masz wątpliwości, czy tam jest shade, nie?
Zreszta moze wlasnie powinienem napisac wszak mam watpliwosciJak niewierny Tomasz, nie uwierze poki nie zobacze( z bardzo bliska
)
A tak powazniej na dodanym przez Ciebie zdjeciu na PC wyglada to juz zdecydowanie wyraznie i czytelnie ale zawsze moge do niej napisac i zapytac czy to jej motto![]()