Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: 5D mark II a szeroki kąt

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez takisefotograf Zobacz posta
    Myślę,że wtedy mozna się nim jeszcze dłuuuugo cieszyć,bo pochodzi z czasów gdy księgowi nie mieli jeszcze tyle do powiedzenia
    Czasem mam wrażenie, że księgowi założyli naszą ulubioną markę...

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Niestety nie mam tu sampli z 17-35L na 5DII ale naprawdę na środku dawał radę. Jak go mogłem kupić za 2k to nie miałem kasy A szkoda bo naprawdę był bardzo ok w centrum kadru.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Coś już napisał Awatar Sieku

Domyślnie

ja mam sigme 15-30 i pasuje do ff powiem tak ze zamienil bym ja tylko na C 16-35 L tylko i wylacznie . a myslales nad nikonem z tego co wiem sa przejsciowki na canona tylko nie wiem czy pod ff i ile kosztuja . moze cos w te strone

Dopiero zaczyna Awatar KriStyle
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Tak zeby juz zamknac temat, chcialem wszystkim podziekowac za rady ^^ co do wyboru sprzetu. Padlo na Canona 5d mark II z obiektywem sigma 12-24. Zestaw mam jakis tydzien wiec caly czas sie jeszcze nim bawie Ale od razu moge napisac ze daje rade i to bardzo. Jak pstrykne cos fajnego to podziele sie tutaj gdzies moimi wypocinami.

Jeszcze raz wielkie dzieki !!!
    Krzysiek

ps. zlom na ktorym teraz siedze nie obsluguje poslkich znakow sorry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Niestety nie mam tu sampli z 17-35L na 5DII ale naprawdę na środku dawał radę. Jak go mogłem kupić za 2k to nie miałem kasy A szkoda bo naprawdę był bardzo ok w centrum kadru.
    Niestety tylko w środku. Boki masakra. Przynajmniej 2 egz. które macałem.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów