Żeby nie przedłużać zabawy zanim wrócę po świętach do domu wyszperałem coś z telefonu. Myślę ,ze będzie proste. Pytanie co to za rasa? Jedno oko białe , drugie czarne...
Żeby nie przedłużać zabawy zanim wrócę po świętach do domu wyszperałem coś z telefonu. Myślę ,ze będzie proste. Pytanie co to za rasa? Jedno oko białe , drugie czarne...
Holsztynofryzyjska
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Tak....chociaż tak naprawdę to chyba krzyżówka HFxNRF ale dopiero po wrzuceniu się zorientowałem. Myślałem,ze będzie trochę trudniejsze
Dajesz następne
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
A o co chodzi z różnym kolorem oczu?
EOS - conditio sine Kwanon...
Hehe...zle sie wyrazilem. Na jednym oku jest czarna latka a na drugim nie ma. Na tym zdjeciu to kiepsko widac a zwierzęta kiepsko pozuja![]()
Nie wiem czy to jest cecha rasy ale czyste HFy maja symetrycznie ubarwiony, łeb. Przynajmniej ja zawsze takie widzialem.
Jedyna okazja kiedy HF chcial wspolpracowac ze mnaWszystkie laciate HFy,które widziałem maja wlasnie tak ubarwiony łeb.
//niestety znow mi nie dziala edycja postow...
W tym dziale edycja postów jest wyłączona.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Aaaaahaaaa....faktycznie przypominam sobie zagadke z Heliosem. Dzieki, teraz wszystko jasne.
Niestety, wprawdzie św. pamięci profesor Grabowski na egzaminie z hodowli bydła powiedział "jestem z pana dumny", to było to jakieś 16 lat temu, od tamtej pory bydło widze głównie w kartonie, pod postacią mleka, a i nigdy nie bylem dobry z odgadywania krzyżówek rasowych.
Swoją droga, to równiez nigdy nie widziałem HFa z niesymetrycznie wybarwionynym łbem wokół oczu![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dlatego zagadka średnio wyszła,gdyz sam byłem przekonany,ze to HF a dopiero pozniej mi sie przypomnialo,że tylko w połowie, ale przecież to nie forum zootechikow czy hodowców bydła żeby odgadywać krzyżówkiChociaż to mogło być ciekawe
![]()