Witam.
Co to jest?
Proszę podać dokładną nazwę miejsca i oczywiście miejscowość.
Witam.
Co to jest?
Proszę podać dokładną nazwę miejsca i oczywiście miejscowość.
to CO? czy GDZIE?
czerwona brama prowadząca na truskawkowe pole, znajdowała niedaleko Mendips
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
nic z tego nie kumam
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
jeśli wygrałam to była to najłatwiejsza z dotychczasowych zagadek:-P
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Wątek jest Leszka i on musi zdecydować :smile: Słyszałem że podobno można spotkać tam samego Johna Lennona, który ponoć jednak żyje i przechadza się po owych polach...forever![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Tak, to jest to. Strawberry Field to dawny sierociniec, gdzie podobno Jasiu Lennon kopał w piłkę z kolegami. Fotokor1 wygrała. Byłaś tam?
Szerszy widok.
tak byłam tam myszką po wujku Googlu, ale za to znowu dzięki zagadce się czegos fajnego dowiedziałam
Ciekawy jest kult Beatlesów w Liverpoolu. Akurat miałem dzień wolnego i zrobiłem sobie spacer (nogami i środkami miejskiej komunikacji) po miejscach związanych z zespołem.
Stałem tam może 5 minut, robiąc zdjęcia, i w tym czasie podjechało kilka taksówek z fanami. Nazywa się to Magical Mystery Tour i taksówka wozi po Liverpoolu za jedyne 50 funtów.