Gdzie to widziałeś?Zamieszczone przez p13ka
Jeszcze 2 lata temu ja tak robiłem![]()
A efekty były bardzo zadowalające (choć ich uzyskanie mocno upierdliwe).
Gdzie to widziałeś?Zamieszczone przez p13ka
Jeszcze 2 lata temu ja tak robiłem![]()
A efekty były bardzo zadowalające (choć ich uzyskanie mocno upierdliwe).
Jarek
Widziałem, gdy byłem na imprezie firmowej, mniej więcej 1,5 roku temu w Miedzeszynie. Oglądałem później fotki i tańczące pary wyszły naprawdę ładnie doświetlone i jakby wirowały.Zamieszczone przez oskarkowy
Nie wyobrażam sobie korpusu bez gripa. Miałem 500 z gripem, 33 z gripem, teraz mam 10D tez z gripem. Aparat o niebo lepiej leży w rękach. Nawet, a zwłaszcza przy dłuższym tele. Teraz zaopatrzyłem się w kolejny korpus ale niestety bez BG. Choć nie będę go potrzebował bo majstruję coś w stylu mieszka do makro w stylu guru Arkadiusza STOPY. Bez BG będzie trochę lżej.
Wystarczy popstrykać bez gripa i z nim, od razu czuje się różnicę. Oprócz BG używam także Hand Strap. Przynajmniej szyja mnie nie boli od wiszącego na niej aparatu, gdyż w chwili odpoczynku trzymam luźno rękę a korpus wisi na Hand Strapie. Polecam oba BG oraz HandStrap.
Zgadza sięZamieszczone przez mmsza
![]()
Dla tych co chcieli zobaczyc fotki, to wrzucilem jedno zdjecie.
Zrobilem nowy temat.
http://canon-board.info/showthread.p...106#post130106
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
od wczoraj posiadam gripa, i w końcu jest za co złapać, łapa mniej goni :-), a jeśli chodzi o fotografie w pionie to trzyma się wprost rewelacyjnie! Osobiście jestem bardzo zadowolony...polecam bo ceny lecą.
pozdrawiam.
Ja zamowilem dzisiaj rano![]()
Zobaczymy czy faktycznie jest taki hiper ...![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
jest jest... nawet 5d bez gripa się jakoś tak kijowo trzyma... nieswojo...
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Ja też mam gripa i bardzo sobie chwalę. Po tym, jak kupiłem Tamrona, doszedłem do wniosku, że samo body nie wystarczy, i że do bezpiecznego trzymania aparatu potrzeba coś więcej. Mam duże ręce, wiec malutka puszka wymykała mi się z rąk.
No i teraz to dopiero się zaczęło. Sprzęt z gripem nie mieścił się w pokrowcu, więc trzeba było kupić coś większego. Teraz dochodzę do wniosku, że i Hand Strap E1 by się przydał, bo to zawsze bezpieczniej się trzyma.
Zastanawiam się co trzeba będzie dokupić później, kiedy założę już ten dodatkowy pasek?
To zaczyna mi przypominać studnię bez dna…
5D mark II, kilka szkieł i mocne światło
WELCOME IN THE DSLR WORLDZamieszczone przez tomosj
![]()
He, he ja tam jeszcze w nim nie jestem, ale zbliżam się jak ta ćma do świecy![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..