choćby dla tego opłaca się kupić, a cena naprawde niewielka jak za tą wygodeZamieszczone przez adamek
![]()
choćby dla tego opłaca się kupić, a cena naprawde niewielka jak za tą wygodeZamieszczone przez adamek
![]()
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
:grin: :grin: :grin: :grin:
No nic. Wszyscy zachwalaja
Moze i ja sie przekonam
P.S.
Najbardziej przemowila do mnie ta zaleta:
"Aparat lepiej wyglada"![]()
![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
A ja mam E1 i komplet grip bateria ladowarka do baterii wyniusłbymnie 2500 tak +/-tego Canonowi zazdroszcze ze kosztuje tylko 200 czy 400 zł w porownaniu do olka to zadarmo
Dla mnie wymienione wady to zalety. Wole ciezszy i wiekszy aparat. Jak bede potrzebowal malego i lekkiego to kupie jakiegos IXUSA.
Dodatkowa wazna dla mnie zaleta bo czesto robie zdjecia w pionie i juz mi nadgarstek krzyczal - drugi spust.
Chyba mnie przekonaliscie![]()
Moglibyscie podac mi namiar na oryginalnego Grip'a za okolo 250 zl?
P.S.
Wiem ze od tego jest Allegro itp, ale chcialbym pewnej informacji.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
wiedziałemZamieszczone przez Drozdi
ja też niebyłem przekonany dopuki nie spróbowałem zrobic pare fotek aparacikiem z gripem
![]()
zerknij do Fotojokera może mają promocje
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
ja mam duze łapy... wiec poprawila mi sie znaczne ergonomia
po za tym podczas upadku grip moze pochlonac spora czesc energii
jedyny dodatkowy minus jest taki, ze musialem zmienic torbe foto, bo wyroslem
ps Ja mam do sprzedania 2 sztuki, nowki
Ostatnio edytowane przez krii ; 25-01-2006 o 21:40
Ja ma gripa do mojej 20 stki od 2 dni i juz widze zalety
jak wyzej
i nie dałem 200 zł tylko wiecej ale warto było![]()
Od kiedy kupiłem gripa do 350-tki też go nie zdejmuję. Zdecydowanie uległa poprawie ergonomia. Aparat jest stabilniejszy i zdecydowanie łatwiej zrobić zdjęcia z dłuższymi czasmi. Moim zdnaiem same zalety. polecam.