Pokaż wyniki od 1 do 10 z 143

Wątek: Po co komu CANON Battery Grip ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Fakt, dochodzi kolejny ruch na przekrecenie ramienia, ale nadal to ulamek sekundy i chyba nic lepszego nie ma... No moze z wyjatkiem przymocowania sobie lampy do jakiegos kasku Niestety, jak sie chce efektow trzeba sie poswiecac. Chocby noszac dslr'a z wielgachnym obiektywem
    ...

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja widziałem gościa, który focił imprezę dwiema lampami. Jedna na body (bez gripa, żeby nie było całkiem OT :smile: ), a druga (slave) przymocowana do rozłożonej parasolki. Puszkę trzymał jedną ręką, a w drugiej kij od parasolki. Przysuwał kija do tańczącej pary i strzelał z dwóch fleszy na drugą lamelę.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    A ja widziałem gościa, który focił imprezę dwiema lampami. Jedna na body (bez gripa, żeby nie było całkiem OT :smile: ), a druga (slave) przymocowana do rozłożonej parasolki. Puszkę trzymał jedną ręką, a w drugiej kij od parasolki. Przysuwał kija do tańczącej pary i strzelał z dwóch fleszy na drugą lamelę.
    Gdzie to widziałeś?
    Jeszcze 2 lata temu ja tak robiłem
    A efekty były bardzo zadowalające (choć ich uzyskanie mocno upierdliwe).
    Jarek

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    Gdzie to widziałeś?
    Jeszcze 2 lata temu ja tak robiłem
    A efekty były bardzo zadowalające (choć ich uzyskanie mocno upierdliwe).
    Widziałem, gdy byłem na imprezie firmowej, mniej więcej 1,5 roku temu w Miedzeszynie. Oglądałem później fotki i tańczące pary wyszły naprawdę ładnie doświetlone i jakby wirowały.

Coś już napisał
    Miasto
    gdynia

Domyślnie tylko z gripem

Nie wyobrażam sobie korpusu bez gripa. Miałem 500 z gripem, 33 z gripem, teraz mam 10D tez z gripem. Aparat o niebo lepiej leży w rękach. Nawet, a zwłaszcza przy dłuższym tele. Teraz zaopatrzyłem się w kolejny korpus ale niestety bez BG. Choć nie będę go potrzebował bo majstruję coś w stylu mieszka do makro w stylu guru Arkadiusza STOPY. Bez BG będzie trochę lżej.

Wystarczy popstrykać bez gripa i z nim, od razu czuje się różnicę. Oprócz BG używam także Hand Strap. Przynajmniej szyja mnie nie boli od wiszącego na niej aparatu, gdyż w chwili odpoczynku trzymam luźno rękę a korpus wisi na Hand Strapie. Polecam oba BG oraz HandStrap.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Hotel Boss?
    Zgadza się

Uprawnienia umieszczania postów