Byłem (na reportażu), sprawdziłem gripa i - też tak trzymam częstoPrzynajmniej pasek mi się nie szwęda przed oczami...
Byłem (na reportażu), sprawdziłem gripa i - też tak trzymam częstoPrzynajmniej pasek mi się nie szwęda przed oczami...
31.01.2006 kupilem na Allegro gripa do 350D od "dobrego" sprzedawcy i jeszcze go nie dostalem. Pomimo, ze dostalem maila, ze przesylka jest juz przygotowana i nastepnego dnia (01.02.2006) zostanie wyslana.
Dzisiaj wyslalem maila, z zapytaniem gdzie moj gripGrip zostal dopier dzisiaj wyslany. Super! CO ZA SOLIDNOSC :-x
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Cóż - czasem sprzedawcy mają młynek i coś się zapodzieje. Nie musi być od razu olewka. Ale różnie to bywaZamieszczone przez Drozdi
![]()
Polecam tego sprzedawcę : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85570332 , kolega wczoraj kupił...
Tak swoją drogą ten grip to porażka - jak się od spodu przykręci płytkę do statywu, to cały misterny plan idzie wiadomo gdzie bo w zasadzie nie da się go w pionowym kadrze trzymać....
No i dostalem wczoraj Gripa :wink:
Pierwsze moje spostrzezenie jest takie, ze naprawde o wiele wygodniej mozna trzymac aparat. Juz wiem, ze sie oplacalo![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
eee no bez przesady... nieraz łaziłem z przykręconą płytka - metalową żeby nie było że jakaś pluszowa to mi wygodnie, i nie narzekałem... normalnie się trzyma.Zamieszczone przez Krzychu
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Miałem grip (300D) pół roku i użyłem dosłownie 2 razy. Sprzedałem na allegro. Z dokręconym gripem aparat był za ciężki i za duży. Jak widać przydatność to sprawa indywidualna;-)
D80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430ex
Mi leżała dokładnie pod dłonią, którą najwygodnie było w takim przypadku "przekleić" do dolnej powierzchni gripa... Inna sprawa że płytka solidna (Manfrotto 030), ale generalnie jak dla mnie to albo jedno albo drugie...Zamieszczone przez Il fuoco
czyli kwestia gustu...
romero - jak odkręcam grip od 300 to jakoś nieumiem trzymaćtaka małpka się robi hehehe
no może przesadzam ale przyzwyczaiłem się do dużego aparatu.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
No właśnie taka fajna małpka :wink:.Zamieszczone przez Il fuoco
D80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430ex