A ja myślę, że na reportażu lepiej tak trzymać. Dawno nie miałem gripa (teraz mam!)Włączał go będe do typowych pionowych ujęć. Inaczej czasem mi pod ręką guziczki hasają w poziomie, hehe!
A ja myślę, że na reportażu lepiej tak trzymać. Dawno nie miałem gripa (teraz mam!)Włączał go będe do typowych pionowych ujęć. Inaczej czasem mi pod ręką guziczki hasają w poziomie, hehe!
A ja nie mam gripa. Bez tego moj 10D i tak jest wystarczajaco duzy. Zgadzam sie ze do 350D jest wrecz niezbedny. Zgadzam sie tez ze do pionowych fotek jest bardzo przydatny. Kwestia zasilania to tez duzy plus. Natomiast zgadzam sie tez z tym ze podporka z malego palca prawej reki pod body jest bardzo przydatna rzecza i tak wlasnie trzymam aparat. Zamiast go sciskac za grip dlonia po prostu lezy on sobie w dloni oparty w trzech punktach. Wg mnie tak jest wygodniej.
Nie wiecie gdzie mozna kupic tanio gripa do 20d?<oprocz okazji na allegro>moglaby byc nawet uzywka.
Przecież to 1ka.. Więc gripa ma, bo nie odpiłuje.Zamieszczone przez marcingreen
Dali biedakowi w redakcji tą kobyłę i kazali pstrykać. Więc biedaczyna robi to jak umie i tyle.
Jarek
eee, nie sądzę...Zamieszczone przez oskarkowy
jestem pewnien, że nie...
PS. przyjrzyj się dokładnie...![]()
No tak. Jeszcze nie wydobrzałem po powrocie z innego świata..Zamieszczone przez marcingreen
Tam, skąd przyjechałem, zamiast tego wszystkiego co napisałeś, rzuciliby krótko: "chyba cię wydupcyło"...
Oczywiście masz rację.
Jarek
Dokladnie... Jedynki nie maja napisu Canon w tym miejscu.
Z pewnoscia to 20D... Dycha ma napis z lewej strony bagnetu nad lampka ktory by bylo widac.
...
Jarku niestety za karę musisz wrzucić jakieś fotki![]()
Dobrze, że nie powiedziałeś że to D70
BTW, dużo śliwowicy zeszło?? :grin:
Przy takich mrozach pewnie galony![]()
Tak przy okazji, szukam nowego gripa do 20D.
w sklepach sąZamieszczone przez Nemeo
![]()
Pieron wie, czy zejdziesz niżej 600zeta za nówkę...
Standardowo; szukaj alledrogo najpierw 8)