Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: pasjonaci fotografii poszukiwani Warszawa

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dziwne uczucie
    staram się zorganizować coś interesującego dla siebie ale także dla innych; poznać ciekawych ludzi o podobnych zainteresowaniach; przeżyć coś ciekawego
    (napisałem wyraźnie ze chodzi o organizowanie spotkań na zasadach non profit)
    zainteresowanie konkretem niewielkie, za to drwin i szyderstw cale mnóstwo
    zapraszam może ktoś jeszcze mi dowali

Domyślnie

marcinkub,
    Twoja idea jest bardzo fajna i pozytywna, zapewne będzie także pożyteczna, ale skoro tego typu ogłoszenie z zastrzeżeniem, że lubisz konkrety wywołuje lawinę przedświątecznej radości to sam sobie odpowiedz, czy to był dobry pomysł.

Jeżeli kogoś to zainteresuje to na pewno napisze na priv. Ja śpieszę donieść, że na tak napisane ogłoszenie w życiu bym nie odpisał i nie dlatego, że nie jestem aktywny, bo sam wiele rzeczy i inicjatyw fotograficznych zorganizowałem, tylko dlatego, że po prostu lubię konkretny podane na talerzu a nie jakieś tajemnicze ogłoszenia.

Tak więc, dopinguję Cię w tym sensie, że chcesz zrobić coś pozytywnego i rozwijać wspólnie z ludźmi fotograficzną pasję, nie zmienia to jednak faktu, że sam bym zupełnie w tego typu projekt się nie zaangażował.

Na pewno jednak znajdziesz osoby, które napiszą PW, zainteresują się i wspólnie coś stworzycie, nie wiem, czy post factum będziesz mógł pochwalić się wynikami swojej pracy i zdjęciami z warsztatów np., bo wtedy by się wydało kto je prowadził, jednak chciałbym zobaczyć jak tego typu nietypowa inicjatywa dalej funkcjonuje.

Ba, być może już masz pełną skrzynkę odpowiedzi a tylko my tutaj wykazujemy się zerowym wyczuciem, tego jednak pewnie nigdy się nie dowiem.
    canon, olympus

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Super! Ale nie podajesz żadnych konkretów a w tym celu jest ten dział. Napisz konkretnie a otrzymasz konkretne odpowiedzi lub nie jeśli to nikogo nie zainteresuje. Jeśli chcesz poznać ludzi, pasjonatów i innych chętnych do współpracy zamieść ogłoszenie w dziale Giełda. Tam nikt nie będzie komentował.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

To kto komu ma płacić po kosztach i ile to będzie?
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Bywalec Awatar Saapcio
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Witam serdecznie.

Cytat Zamieszczone przez marcinkub Zobacz posta
    zapraszam może ktoś jeszcze mi dowali
    Mało konkretów, wiele tajemniczości, styl i ortografia...
    Sposób podania tematu prowadzi do takich komentarzy, jakich od początku starałeś się uniknąć.
    Pozdrawiam równie serdecznie.
    ....C50E....C40D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kolego marcinkub sam sobie przeczysz. Chcesz żeby ludzie zgłaszali się i pisali na PW, a nie w wątku po czym masz pretensje, że nikt nie pisze tu konkretów.
    Dosyć tego. Zamykam.
    Forum jest do dyskusji, a nie do dawania bezpłatnych ogłoszeń w niewiadomym celu i to w stylu który odstrasza, a nie zachęca do jakichkolwiek działań.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów