Trzeba było zapytać o nr albo ze strony wziąć ;-)Zamieszczone przez bebop
Dzięki, bo nie wiedziałem jak tam jechać..Zamieszczone przez bebop
Trzeba było zapytać o nr albo ze strony wziąć ;-)Zamieszczone przez bebop
Dzięki, bo nie wiedziałem jak tam jechać..Zamieszczone przez bebop
Ty nie bądź taki hop siup do przodu;-) ostatnie papierowe wydanie FotoKuriera. miłe, ale nie będę kupował ;-) za to przyjadę lampy ELFO i BOWENSy obadać. na te drugie chwilowo mnie nie stać, raczej celuję w przenośne ELFO lub Funsport PowerMate 300.Zamieszczone przez Routlaw
druga opcja to wysiadka na Powstańców Śląskich (przystanek od Ratusza Bemowo w stronę Połczyńskiej - jeszcze przed Człuchowską jeszcze) i wędrówka od małego rynku (tak sobie to nazywam - taki placyk z kamienniczkami dookoła) w stronę torów i Olbrachta.Zamieszczone przez Routlaw
mapka jest przydatna, ale nieco myląca:
plan rysował 3letni chińczyk. szczególnie dojazd Olbrachta do Powstańców Śląskich mnie rozwalił ;-)
a tak a propos to są to ciekawe fotograficznie rejony (znam jak własną kieszeń - może kiedyś plenerek po opuszczonych fabryczkach etc.?
gra i buczy bebop
Nawet nie wiedzialem ze mam tak blisko do foto-kurieraZamieszczone przez bebop
Na ten plenerek to ja bede sie pisal
Ale oczywiscie "japka" na droge?![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
chyba że ipod ;-) bo moje molokini na wieść że ma być znowu -20 powiedziało żebym się walił. to chyba po tym jak koledze ibook się zbuntował na dwa dni po 1h spacerze przez miasto. a był w kocyku, futerale i plecaku...Zamieszczone przez Riccardo
ale plenerek Ulrychowski jak najbardziej... zima czy do wiosny czekamy?
gra i buczy bebop
Napisałem to wyszedłem z roboty i pomyślałem że chodziło o prasę a nie telefon hehe moja wina.. Pewnie że miło jak sie dostanie jakiś gratis..Zamieszczone przez bebop
Co do cen to zabił mnie polarek kołowy do Cokina P - 380zł. Na niemieckim Ebay'u po przeliczeniu na złotówki wychodzi 155zł
plenerek OK ale jak to białe sie rozpuści...Zamieszczone przez bebop
no chyba tak, bo już mam dosyć marznięcia.Zamieszczone przez Routlaw
chyba żeby było -5 i ładnie zaśnieżone...
gra i buczy bebop
No tak to moge sie pisać... ale wolałbym świeżą zieloniutką trawkę i +15
No ja tez wolalbym ciepelko. I piwko po plenerku na ochlode pic a nie sete na rozgrzanieZamieszczone przez Routlaw
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Pracuje obok Reduta Wolska (taki przystanekZamieszczone przez bebop
) i bardzo blisko lezaca Cieplownia Wola calkiem ciekawie wyglada (tylko pewnie zakaz focenia
) ... dalsze tereny przy Powst. Slaskich rowniez - tak wiec pisalbym sie... ale jak bedzie cieplo
![]()
zgadza się, fortyfikacje kiedyś były...Zamieszczone przez Vitez
w tej okolicy jest właśnie trochę fajnych terenów postfabrycznych terenów, można też się przemieścić w stronę Kolejowej i Dworca Zachodniego, ale od strony Woli - też są fajne tereny.Zamieszczone przez Vitez
gra i buczy bebop