ale ja bylem tydzien temu :-) i miesiac temu (prawie nic nie bylo) i dwa miechy temu troche bylo
ale ja bylem tydzien temu :-) i miesiac temu (prawie nic nie bylo) i dwa miechy temu troche bylo
musze uderzyć do saturna w Jankach... Prowincja może mniej przegrzebane.. Tylko mnie Jac nie uprzedź!![]()
spoko narazie nie kupuje... ale jak juz to wszystko od razu nie bede kupowal pol zestawu... :-)
no ja włąsnie nie wiem co kupić.. napewno holder i pierścień.. polar i szara połówka by sie przydała.. ale jaka...? miałem akustyka na PM molestować ale moze narazie sie wstrzymamjakas podpowiedź?
ja ci nie podpowiem bo sam jestem (od kilku mies.) na etapie czytania i planowania wiec wyrobionego zdania nie mam ;-) ... ale w efektowe raczej nie bede wchodzil...
efektowe tzn jakieś gwiazdki?tak jak pisałem szara połówka i polar napewno.. tylko tego jest troche i nie wiem jakie wybrać... z innych w przyszłości to jakieś połówki kolorujące..
no polowki kolorujace IMHO to sa efektowe :-)... wiec ja do szarych sie ogranicze... na poczatek bo jak sie pozniej rozwinie to niewiadomo nigdy...
no dobra to z Twoją wiedzą po jaką szarą połówkę sięgniesz?? coś mi się kołacze że Akustyk polecał mocną.. ale nie chce pisać nieprawdy...
Mam P121 i P121M i Hitecha 0.6 z miękkim przejściem i innych szarych kupować nie zamierzam...Zamieszczone przez Routlaw
sobie to zapisze.. ale jak zapytam w saturnie to już widze oczy paniusi na stanowisku fotoZamieszczone przez Krzychu
![]()
![]()
![]()