Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: +/- 5500tyś do wydania?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

magia jest, a po co 40D? bo do dobrego człowiek się przyzwyczaja i na pewno mniejszym szokiem jeśli chodzi o AF i szybkość działania puszki będzie 40D a co najważniejsze po zakupie 40D zostaje jeszcze 4000zł na szkła, które mając tak dobrą cropową puszkę są chyba lepszą inwestycją niż FF ..

5D i sport? czemu nie, ja z powodzeniem fotografuję siatkówkę, fakt że znam ten sport bo przez 11 lat grywałem w różnych klubach i jestem w stanie przewidzieć co się zdarzy i odpowiednio się do tego przygotować, ale jakbym miał 7D to 5D do sportu bym nawet z plecaka nie wyciągnął...

reasumująć:
    1. 5D jako backup np na weselu jest całkiem ok szczególnie że np do portretu co FF to FF, jednak do sportu mając 7D po 5D nie sięgniesz nigdy, koncerty? 7D ma lepsze wysokie iso niż 5D więc też nie będziesz go tam urzywał
    2. pieniążki... co jest lepsze? mieć FF i jeden dobry obiektyw, czy cropa i dwa dobre obiektywy ?
    3. za ff przemawia szeroki kąt

w takiej konfiguracji biorąc po uwagę że potrzebujesz backup (a potrzebujesz?) ja bym wolał kupić tańszy backup a resztę zainwestować w szkła (ja osobiście wszystko bym zainwestował w szkła, ale ja się nie znam ).
    Ostatnio edytowane przez geko123 ; 04-04-2012 o 00:03

Uprawnienia umieszczania postów