Się je je tak o?![]()
Się je je tak o?![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Czyli, że ja daję zagadkę?
Po nitce do kłębka, tak po szpiegowsku, hehe
Bahard, no ja właśnie zjadłem jeden owoc, chyba ten u góry po lewej z tego zdjęcia.
Można normalnie kupić na rynku a niedługo po zdjęciu dotrzecie i do sklepu, z którego są te konkretne owoce, hehe
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Po nitce do kłębka, tak po szpiegowsku, hehe
Bahard, no ja właśnie zjadłem jeden owoc, chyba ten u góry po lewej z tego zdjęcia.
Można normalnie kupić na rynku a niedługo po zdjęciu dotrzecie i do sklepu, z którego są te konkretne owoce, hehe![]()
Ostatnio edytowane przez lMl ; 30-03-2012 o 15:03 Powód: Automerged Doublepost
canon, olympus
Akurat się nad tym zastanawiałem, ale przecież takie są reguły, tak?
Kto zgadnie, pisze. Tak więc teraz zagadkę zadaje Bangi.
canon, olympus
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 30-03-2012 o 17:36
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
No to się domyślam, że takie są, skoro zwróciłeś uwagę.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Żeby nie było wątpliwości, gdyby jeszcze jakieś były.
Bangi odgadł co przedstawia zdjęcie w związku z czym słówkiem: "Bingo!" został nominowany do założenia kolejnego wątku. W regulaminie nie było napisane jak ma wyglądać nominacja i czy jest jakaś specjalna formułka, więc założyłem, że sprawa jest oczywista, iż moje Bingo! oznaczało: "Bangi wygrałeś, zostałeś nominowany do założenia kolejnego wątku".
No, mam nadzieję, że teraz nie będzie wątpliwości![]()
Ostatnio edytowane przez lMl ; 30-03-2012 o 17:44 Powód: Automerged Doublepost
canon, olympus
Nieśmiało zauważę, że pisząc posta nie mamy pewności czy ktoś INNY nie wciśnie "wyślij" o sekundę wcześniej i czy mój - Twój post nie ukaże się pod kolejnym postem w tej zagadce. To może prowadzić do nieporozumień. Słowo Bingo ma wiele znaczeń ale "zostałeś nominowany"? Chyba jednak nie.
Dla uniknięcia nieporozumień naprawdę proszę o napisanie kto jest zwycięzcą - kto daje następną zagadkę.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Janusz, ale ja napisałem 4 minuty po Twoim pierwszym przypomnieniu kto wygrał, więc myślę, że teraz to tylko taka dyskusja formalnościowa.
IMO, tam były trzy posty. Mój, Bangiego z prawidłową odpowiedzią i znowu mój, więc nie ma możliwości, by się ktoś pomylił. Napisałem, że Bangi dobrze odpowiedział, nikt inny nie dał takiej samej odpowiedzi i tak dalej...
Rozumiem regulaminy, sztywność reguł i pełną powagę tego miejsca, ale po prostu uznałem, że wystarczająco oczywiste jest, że skoro jedna osoba napisała o kumkwacie to właśnie ta osoba wygrała w momencie, gdy napisałem, że to jest kumkwat.
Już nie wspominając o tym, że swój błąd dawno temu naprawiłem i poinformowałem, nawet dwukrotnie o tym kto wygrał.
canon, olympus