Nie, z Panem Piotrem się kontaktowałam. Jestem pewna.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha, ale nie na ten numer tylko inny, który zresztą już też nie odpowiada.
Nie, z Panem Piotrem się kontaktowałam. Jestem pewna.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha, ale nie na ten numer tylko inny, który zresztą już też nie odpowiada.
Ostatnio edytowane przez Alicja Korytkowska ; 29-05-2012 o 16:51 Powód: Automerged Doublepost
Witam,
dziś po kilku e-mailach odzyskałem pieniądze
Tak jak mówiła Pani Alicja - trzeba powalczyć.
Pozdrawiam
powalczyć o swoje pieniądze, które koleś wyłudził i kręcili nimi przez jakiś czas??
Ta jakieś kpiny!
Facet powinien przynieść tę kasę w zębach i na kolanach.
Ja też bym się kiedyś nacią na takiego przekręt w giełdzie dałem ogłoszenie, że poszukuje lampy i odezwał się pan:
Grzegorz W. z Otwock z ul. Zagajnikowej, że bym się nie martwił, że mnie oszuka przesłał mi skan swojego dowodu osobistego ale coś mnie tknęło, żeby wystawił aukcje na alledrogo.pl i zaczą coś kręcić, po wpisaniu jego danych w google otworzyła się kopalnia informacji na temat jego przekrętów które wyglądały tak samu jak u tych państwa ...
więc warto używać google nawet do sprawdzania kontrahentów.
CO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8
Zamówienie anulowane w dniu 27/04. Z kwoty 8224,5zł pan Maszycki zwrocil do tej pory 3300zl. Dnia 01/06/2012 otrzymac mialam druga czesc dlugu, co oczywiscie nie mialo miejsca. Pozniejsze ustalenia to dzien 19/06 jako ostateczny, co takze bylo goloslowne.
Najwidoczniej juz nikt nie robi w Foto-lab aparaty zakupow, skoro nie moge sie doczekac swojego zwrotu![]()
Witam
Jak dalej z nimi postępować ?
Zalegają mi 11000zł i ciągle mówili, że nie dostaw nie ma. I tak jest od maja.
Czy ktoś ruszył coś na drodze sądowej? jaki jest stan działań ?
Witam.
Po miesiącu od wpłaty 5 tyś zł., dziesiątkach telefonów, maili, napisałem doniesienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa przez Lider24. Potem przesłuchanie na policji, załączenie dowodów, a wczoraj odebrałem powiadomienie o sprawie, na którą wezwano mnie do Gdańska - termin 13 listopada.
Cóż, witam w klubie;-)
Dodam tylko, że na "Lidera" zdecydowałem się po tym, jak jeden z dostawców, u którego wcześniej robiłem zakupy, po ustalonej już cenie za aparat, nagle zwiększył ją o ... nieważne - tak to bywa.:wink:
Pozdrawiam, Roman
Witam. Czekam na obiektyw od marca ,wysłałem kasę i oczywiscie jak większość nie doczekałem się przesyłki. Jedynie co, to odpowiadaja na maile jakimiś bzdurami. Po zebraniu korespondencji , zamówienia i przelewu udałem się do komisariatu w Ursusie. Jest to za mało materiału do rozpoczęcia postępowania(brak znamion przestępstwa). Zaproponowali jeszcze dostarczenie negatywnych opinii oraz strony internetowe sklepu i z całością zgłosić zawiadomienie do prokuratury.
Pozdrawiam