Witam,
Czy ktoś aktualnie próbuje odzysać swoje pieniądze lub zamówiony sprzęt??
Jakies sukcesy?? Moje anulowane zamówienie dnia 27.04, do dziś brak wpłaty. Miała być rozbita na dwie raty z terminem na wczoraj. Niestety brak odzewu.
Pozdrawiam
Witam,
Czy ktoś aktualnie próbuje odzysać swoje pieniądze lub zamówiony sprzęt??
Jakies sukcesy?? Moje anulowane zamówienie dnia 27.04, do dziś brak wpłaty. Miała być rozbita na dwie raty z terminem na wczoraj. Niestety brak odzewu.
Pozdrawiam
Zwracam się do wszystkich osób które dokonały zakupu towaru w firmie FOTO-SKLEP PIOTR ŁUKASZ MASZYCKI lub w sklepie http://www.fotolab-aparaty.pl/
Jeśli zostali Państwo w jakikolwiek sposób oszukani przez tą firmę bardzo proszę o wiadomość na e-mail: sax35th.com@gmail.com lub kontakt pod numerem 692-44-66-87.
W odpowiedzi na Państwa wiadomości dokładnie wyjaśnię o co chodzi.
Dodam jedynie, że ja również wpłaciłam pieniądze na rzecz tego sklepu, dostałam jednak przelew zwrotny po dwóch dniach.
Pozdrawiam serdecznie,
Alicja Korytkowska
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Uwaga!!! interesują mnie również zwłoki w zwracaniu pieniędzy...
Ostatnio edytowane przez Alicja Korytkowska ; 24-05-2012 o 23:21 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Chodzi o zebranie materiałów dowodowych. miało być krótko i jest krótko...
Witam,
Zalecam daleko idącą ostrożność podczas zakupów w fotolab-aparaty.
Czekam na pieniądze od marca.
Wysłuchałem już wielu informacji od właściciela - że moje zamówienie zostało anulowane a pieniądze przelane na konto. Najwyraźniej nie na moje...
Teraz trudno się z kimkolwiek tam skontaktować, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na e-maile...
Według ustaleń Policji nie jestem jedyny...
Na szczęście wszczęto postępowanie...
Mariusz Wielogórski
... które pewnie umorzą - klasyka...
Akurat niekoniecznie umorzą, ale i tak nie spowoduje to zwrotu pieniędzy.
Witam
Właściciel firmy fotolab jest niedostępny od 11 maja i będzie jeszcze bardzo długo niedostępny. Przestrzegam wszystkich przed kupowaniem w tym sklepie.
Ja się z nim kontaktowałam 23-24 maja na telefon podany na stronie sklepu więc nie mógł być niedostępny od 11 maja.
najwidoczniej skontaktowała sie Pani z Pawłem a nie z Piotrkiem