Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 68

Wątek: Ostrzeżenie przed sklepem fotolab-aparaty.pl PIOTR MASZYCKI FOTOLAB

Domyślnie

Witam!

Dołączam się do wątku. To nie jest sklep tylko banda naciągaczy i nic więcej. Zamówiłem aparat, obiecali termin realizacji 14 dni roboczych i oczywiście nie wywiązali się z umowy. Dostałem wybór czekać dalej czy anulować zamówienie i otrzymać zwrot pieniędzy. Poprosiłem o anulowanie zamówienia ale pieniędzy oczywiście mi nie zwrócili. Na maile z pytaniami i ponagleniami przestali odpowiadać. Obecnie nie mam żadnego kontaktu z tymi oszustami (infolinia nie działa oczywiście, a tym bardziej podany na ich stronie tel. komórkowy). Jeśli nie oddadzą kasy do 27 kwietnia to sprawę kieruję na Policję i do Prokuratury.

NIE ZAMAWIAJCIE W TYM "SKLEPIE"!!!!!! ODRADZAM BO SZKODA NERWÓW!!!!!!

Domyślnie

Koniec nerwów, właśnie zwrócili mi pieniądze. Każdemu, kto zdecyduje się na zakupy w tym "sklepie" radzę się poważnie zastanowić. Lepiej wydać 200 czy 300 PLN więcej i kupić u zaufanego i sprawdzonego sprzedawcy, niż bujać się później z ........ (sami sobie dopiszcie).

Pozdrawiam!

Początki nałogu

Domyślnie

Dobrze w twoim przypadku, że tak się skończyło. Co do tych zaufanych i sprawdzonych,to masz rację, lecz kto i do kiedy jest zaufanym i jak to poznać?

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bogdan56_Ch Zobacz posta
    Ja nigdy nie przelewam kasy, wolę dopłacic i odebrać od kuriera. Zabezpieczam się w jakimś stopniu przed cwaniactwem i wałkami.
    otóż i to.
    mam taką sama zasadę.
    Kiedyś przez neta kupiłem szkło 16-35 L.
    bezproblemowo do mnie dotarło.
    ale jak potem (tak wiem Polak mądry po szkodzie) poczytałem opinie o sklepie to mi się kolana spociły. miałem więcej szczęścia niż rozumu. teraz kupowałem 5DII i też trafiłem na super ofertę.
    Tym razem poczytałem opinie przed zakupem...
    wolałem dołożyć parę złotych i mam spokój. aparat dotarł zgodnie z umową

Cytat Zamieszczone przez darecky Zobacz posta
    Co do tych zaufanych i sprawdzonych,to masz rację, lecz kto i do kiedy jest zaufanym i jak to poznać?
    popytaj "krewnych i znajomych".
    Wiem ze tu na forum jest jeden kolega co go ludzie chwalą.
    ja od niego nic nie kupowałem ale ma same pozytywy.
    a ze swojej strony mogę napisać żeby omijać sklepy "Krzak", bo czasem zaoszczędzenie 100- czy 200 zl zwyczajnie się nie kalkuluje...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Domyślnie

Witam,
    Jestem kolejną szczęśliwą klientką sklepu Foto-lab Aparaty. Telefony wyłączone, maile sporadyczne, wciąż zapewniające o wszystkim co możliwe, by zwrócić pieniądze za anulowane zamówienie. Szkoda nerwów i surowa lekcja na przyszłość. Liczę na to, że w końcu doczekam się swoich pieniędzy, a swoją drogą, czy jest jeszcze ktoś ktomu sklep Foto-Lab Aparaty zalega ze zwrotem? Bardzo proszę o kontakt.

Domyślnie

mi również nie oddali pieniędzy, choć jeszcze tydzień temu mówili, że aparat przyślą za dwa dni. w sprawie pieniędzy, których termin oddania wyznaczyłam na jutro- nie ma odzewu.

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

przepraszam bardzo...czemu oni jeszcze nie siedzą

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Bo to Polska, Panie!

Jak znam ten kraj, to za niedługo Ci, którzy teraz ubiegają się o zwrot pieniędzy zostaną posądzeni o nękanie i wypłatę odszkodowań.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Może dlatego, że nie zostali skazani prawomocnym wyrokiem?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Może dlatego, że nie zostali skazani prawomocnym wyrokiem?
    Też bym na to stawiał.
    Nawet u nas nie można nikogo zamknąć bo tak.
    Poza tym ja bym wolał żeby taki ktoś (jeśli zawinił) nie szedł na "państwowe utrzymanie" tylko był zmuszony do odpracowania szkód.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów