Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 68

Wątek: Ostrzeżenie przed sklepem fotolab-aparaty.pl PIOTR MASZYCKI FOTOLAB

Domyślnie

Nie, z Panem Piotrem się kontaktowałam. Jestem pewna.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, ale nie na ten numer tylko inny, który zresztą już też nie odpowiada.
    Ostatnio edytowane przez Alicja Korytkowska ; 29-05-2012 o 16:51 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Witam,
    dziś po kilku e-mailach odzyskałem pieniądze
    Tak jak mówiła Pani Alicja - trzeba powalczyć.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

powalczyć o swoje pieniądze, które koleś wyłudził i kręcili nimi przez jakiś czas??
    Ta jakieś kpiny!
    Facet powinien przynieść tę kasę w zębach i na kolanach.

Coś już napisał Awatar workinger
    Miasto
    Sierpc

Domyślnie

Ja też bym się kiedyś nacią na takiego przekręt w giełdzie dałem ogłoszenie, że poszukuje lampy i odezwał się pan:
    Grzegorz W. z Otwock z ul. Zagajnikowej, że bym się nie martwił, że mnie oszuka przesłał mi skan swojego dowodu osobistego ale coś mnie tknęło, żeby wystawił aukcje na alledrogo.pl i zaczą coś kręcić, po wpisaniu jego danych w google otworzyła się kopalnia informacji na temat jego przekrętów które wyglądały tak samu jak u tych państwa ...

więc warto używać google nawet do sprawdzania kontrahentów.
    CO ZA LUDZIE !!!
    5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez workinger Zobacz posta
    Ja też bym się kiedyś nacią na takiego przekręt w giełdzie dałem ogłoszenie, że poszukuje lampy i odezwał się pan:
    Grzegorz W. z Otwock z ul. Zagajnikowej, że bym się nie martwił, że mnie oszuka
    No przecież otwarcie przyznał, że oszuka, ale żeby się nie martwić

Coś już napisał Awatar workinger
    Miasto
    Sierpc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek2112 Zobacz posta
    No przecież otwarcie przyznał, że oszuka, ale żeby się nie martwić
    przejęzyczenie chodziło mi, ze nie oszuka :-D
    CO ZA LUDZIE !!!
    5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8

Domyślnie

Zamówienie anulowane w dniu 27/04. Z kwoty 8224,5zł pan Maszycki zwrocil do tej pory 3300zl. Dnia 01/06/2012 otrzymac mialam druga czesc dlugu, co oczywiscie nie mialo miejsca. Pozniejsze ustalenia to dzien 19/06 jako ostateczny, co takze bylo goloslowne.
    Najwidoczniej juz nikt nie robi w Foto-lab aparaty zakupow, skoro nie moge sie doczekac swojego zwrotu

Domyślnie

Witam

Jak dalej z nimi postępować ?

Zalegają mi 11000zł i ciągle mówili, że nie dostaw nie ma. I tak jest od maja.

Czy ktoś ruszył coś na drodze sądowej? jaki jest stan działań ?

Domyślnie Odp: Ostrzeżenie przed sklepem fotolab-aparaty.pl PIOTR MASZYCKI FOTOLAB

Cytat Zamieszczone przez jarekcza Zobacz posta
    Witam

Jak dalej z nimi postępować ?

Zalegają mi 11000zł i ciągle mówili, że nie dostaw nie ma. I tak jest od maja.

Czy ktoś ruszył coś na drodze sądowej? jaki jest stan działań ?
    Witam.
    Po miesiącu od wpłaty 5 tyś zł., dziesiątkach telefonów, maili, napisałem doniesienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa przez Lider24. Potem przesłuchanie na policji, załączenie dowodów, a wczoraj odebrałem powiadomienie o sprawie, na którą wezwano mnie do Gdańska - termin 13 listopada.
    Cóż, witam w klubie;-)

Dodam tylko, że na "Lidera" zdecydowałem się po tym, jak jeden z dostawców, u którego wcześniej robiłem zakupy, po ustalonej już cenie za aparat, nagle zwiększył ją o ... nieważne - tak to bywa.:wink:

Pozdrawiam, Roman

Awatar CEDR
    Miasto
    Wincentówek Leoncin

Domyślnie Odp: Ostrzeżenie przed sklepem fotolab-aparaty.pl PIOTR MASZYCKI FOTOLAB

Witam. Czekam na obiektyw od marca ,wysłałem kasę i oczywiscie jak większość nie doczekałem się przesyłki. Jedynie co, to odpowiadaja na maile jakimiś bzdurami. Po zebraniu korespondencji , zamówienia i przelewu udałem się do komisariatu w Ursusie. Jest to za mało materiału do rozpoczęcia postępowania(brak znamion przestępstwa). Zaproponowali jeszcze dostarczenie negatywnych opinii oraz strony internetowe sklepu i z całością zgłosić zawiadomienie do prokuratury.
    Pozdrawiam

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów