Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Bywalec Awatar McLaren
    Miasto
    Mysłowice

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

A ja mam pytanie z innej beczki.
    Czy ten AF jest naprawdę dużo lepszy od 5DII (szybkość, dokładność, celność). Pytam osób które mają, miały Marka II i mają Marka III
    Te boczne takie dobre i pewne jak środkowe? AF Servo działa (bardzo dobrze, dobrze, nieźle...).
    AF porównalibyście bardziej do 50D czy 7D (nie pisze o rozmieszczeniu punktów AF, tylko o jego szybkości i skuteczności).
    5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Cytat Zamieszczone przez McLaren Zobacz posta
    A ja mam pytanie z innej beczki.
    Czy ten AF jest naprawdę dużo lepszy od 5DII (szybkość, dokładność, celność). Pytam osób które mają, miały Marka II i mają Marka III
    Te boczne takie dobre i pewne jak środkowe? AF Servo działa (bardzo dobrze, dobrze, nieźle...).
    AF porównalibyście bardziej do 50D czy 7D (nie pisze o rozmieszczeniu punktów AF, tylko o jego szybkości i skuteczności).
    Miałem zarówno 5dII i 7d i wg mnie AF w 5dIII jest nawet szybszy niż w 7d, ale co chyba ważniejsze bardziej dokładny (potwierdzenie ostrości) ostatnio nawet przypiąłem sigmę 150/2.8 macro i śmiga z 5dIII szybciej niż z 7d.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów