nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Potwierdzam, używam Pixel TW282TX i działa super.
mam ze starych czasów RC-1 oraz kupiłem za 70 zł RC-6. Oba działają bezbłędnia. RC-6 trochę bardziej poręczniejszy dla mnie
jp
chmmm, IMHO to właśnie RC-1 jest dużo bardziej poręczny od innych modeli i zamienników - opóźnienie 0 lub 2 sek - możliwość przypięcia do paska od aparatu to najlepszy patent na świecie! dzięki temu pilot jest zawsze pod ręką, nie gubi się i jednocześnie nie przeszkadza. :cool:
ale ok, to nie wątek o tym. natomiast bardzo fajnie, że RC-1 dobrze działa z 5D3.![]()
pozdro.,
m.
Dla mnie body warte każdej wydanej złotówki. Jakość mojej pracy bardzo wzrosła. Auto-iso ustawiłem do 12800 i przestałem praktycznie zwracać uwagę na ten parametr
Paulina & Bartek Ť Sebastian Maczuga Foto Blog
Jeśli złamałem regulamin tym linkiem to proszę usunąć post.
Po 3 dniach focenia rajdu Baja Polonia muszę powiedzieć, że praca nową piątką to po prostu miodzik. AF mnie nie zawiódł praktycznie ani razu, te kilka błędów było po mojej stronie. Servo spisywało się świetnie. Frajda !
zastanawiam się dlaczego canon nie zrezygnował ze stałego ISO 400 po podpięciu lampy