Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

to po co kupujesz taki szajs?? kup w końcu coś porządnego, ciesz się życiem a nie trać go na takie rzeczy
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Dopiero zaczyna Awatar popi1612

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    czekaj, a nawet sprzedaj to co masz bo tylko camera obscura pozbawiona jest wad
    nikt ,nikogo nie zmusza do kupowania czegokolwiek a zwłaszcza tak "nieudanych" sprzętów. koniec kropka
    ile można jęczeć? i dlaczego jęczą głównie ci co nie maja tego sprzętu??????
    jęczcie w watkach , które was dotyczą ,proszę
    Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    to po co kupujesz taki szajs?? kup w końcu coś porządnego, ciesz się życiem a nie trać go na takie rzeczy

Rozumiem, że masz coś porządnego w zanadrzu w zamian do zaproponowania?

Idąc Twoim tokiem "rozumowania" powinienem najpierw kupić sprzęt a potem jęczeć. Świetne, dziekuję.

Swoim postem chciałem uświadomić tylko fakt iż producenci zamiast zrobić wszystko by dograć tak ważną rzecz jak AF (chyba, że uprzesz się by udowadniać racje kiepskich focących, że liczy się klatka jako całość i ostre wcale nie musi być ostre) wpierniczają się w jakieś, praktycznie!, nikomu niepotrzebne wodotryski, które z kompletnego ignoranta fotografii (jako takiej) mają uczynić "profesjonalistę".

Żenada producentów niestety omija szerokim łukiem gdyż zawsze znajdą się tacy, których skuszą nowinki technologiczne typu, choćby HDR; no tak, bo po co przyłożyć się do zwiększenia tonalności? Najpierw musimy upchnąć ten - jak to ładnie kolokwialnie nazwałeś - "szajs".
    Ostatnio edytowane przez popi1612 ; 29-08-2012 o 17:06 Powód: literówka
    Pzdr, Piotr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów