Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
    Po ostatnich postach można odnieść wrażenie,że kupiliśmy niezły szrot?
    Ja się z powodu tych postów powstrzymałem od zakupu,który był już postanowiony
    a teraz wkleję coś z wątku o mk II sprzed paru lat
    Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Elmarqo Zobacz posta
    Kuba, dzięki za głos rozsądku w wątku pełnym niezdrowych emocji. Mnie Twoje zdjęcia przekonują, że jest to bardzo dobra puszka i że warto ją mieć.
    Na tym forum jest niestety niezdrowa sytuacja polegająca na tym, że najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy danego sprzętu nigdy nie mieli w rękach. Proszę więc ich wszystkich o nie wyciąganie pochopnych wniosków, nie wydaje mi się, żeby canon przy prezentacji nowej 5-ki strzelił jakąś gafę. Za dużo ma do stracenia. Moim zdaniem warto dopłacić różnicę w cenie do 5D mk2 w stosunku do starek 5-ki i wkrótce sam zamierzam tę puszkę kupić.
    Wielkie dzięki dla kolegów, którzy mają już ten aparat i w jasny sposób prezentują jego możliwości - chwała Wam za to. A reszta niech się 3 razy zastanowi co pisze, bo później czyta to setki ludzi i powiela w innych wątkach.
    lata mijają a nowy canon zawsze gorszy od starego;-), jednocześnie nowy stając się starym zyskuje na wszystkim
    ot taka logika fotoludków
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 27-08-2012 o 15:24
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów