No dobrze, nigdy nie próbowałem robić fot z rozdzielonym AF i migawką bo moje wcześniejsze body tego nie miało.
Powiedz mi w jaki sposób miałoby mi to pomóc bo nie bardzo rozumiem. Do tej pory po wciśnięciu spustu do spodu wyzwolenie następowało po ułamku sekundy. Z doświetlaczem działa to natychmiast. Jakim cudem dodatkowy przycisk przyśpieszyłby to?
Dlaczego doświetlacz na body jest lepszy od doświetlacza w lampie??
A mkIII kupiłem bo mk I ma około 200tyś klatek i notoryczny front focus, ponadto od około 2 miesięcy coś stało się z buforem i niezależnie od karty zapisuje strasznie długo. Po prostu się zamula. Nie chcę robić offtopa ale może ktoś się z tym spotkał?
Ponadto z nadejściem mk III wiązałem wielkie nadzieje na jeszcze większy komfort związany z AF.
O ile pamiętam to jest to Wola Ociecka koło Jasła. Na pewno nie zapomnę, już zrobiłem katalog i wrzuciłem tam kilka fot które mogłyby być miarodajne ale cały czas pisze te posty w biegu a chciałby jeszcze wybrać coś z wesel i Ci podesłać.
Czułości to w przypadku 20D zazwyczaj ISO800, a piątka 1000, 1600 i dwie są chyba na 3200.
To są stare foty i nie ma tu nic z mkIII.
Dokładnie! Nie rozumiem dlaczego muszę zmieniać sposób foce wraz z aparatem. Stare modele dawały rade to dlaczego nowy nie wyrabia?
Jestem pewny że jest z nim coś nie tak.