Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Cytat Zamieszczone przez pawelo1 Zobacz posta
    sprzęt ma działać w różnych warunkach
    A gdzie takie coś jest napisane - jakaś ustawa to reguluje? Możesz się powołać na coś konkretnego - bo takie dziecinne tupane nóżką to trochę nie bardzo.....

Cytat Zamieszczone przez czary44 Zobacz posta
    Dokładnie tak samo ustawiłem. Fantastyczna sprawa że wreszcie pozwolili nam za jedyne 12tyś zaprogramować przycisk, który istniał od dawna, a prawie nigdy się z niego nie korzysta

Co do AF to tak samo uważam że powinien działać dobrze w każdych warunkach niezależnie od światła....
    Może i powinien ale realnie tak nie jest. Realnie żaden sprzęt nie jest idealny - zawsze ma jakieś ograniczenia. Tak samo jak i to że aparaty cyfrowe nie są przeznaczone do używania w temperaturach ujemnych, pod wodą, w warunkach dużego zapylenia itd. Można by tak wymieniać bez końca. Są po prostu ułomne jak wszystkie ludzkie wyroby. Twój problem na razie jak wynika z dyskusji i odzewu innych userów jest jednostkowy - stawiałbym albo na błędy obsługi albo na wadę w sprzęcie. Nie sądzę żeby dalsze bicie piany tutaj coś Ci pomogło.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-08-2012 o 22:28
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów