Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
Świetna cena.

Cytat Zamieszczone przez T_T Zobacz posta
witam,
namierzylem filik na youtube o custom ustawieniach (C1,C2,C3) Canon 1DX & 5D Mark III Custom Settings - YouTube chcialem sprawdzic w praktyce na swojej puszce te ustawienia, ale ... jest to nowy i jeszcze nieokielznany nabytek. W miejscach w ktorych on ma ustawione iso na 500 ja mam pusty kwadrat i nie dam rady nic ustawic tzn po wcisnieciu "Q" mam tam puste pole ... czy ktos mam podobnie, czy ktos moze mni przekierowac na jakis tourturial krok po kroku ? wielkie dzieki
Mógłbyś bardziej sprecyzować? Wszystko co gość ustawił możesz również ustawić Ty. Jeśli uważnie oglądałem, to gość ustawia Auto ISO 600-25000 (przynajmniej w C1 i C2 ma ISO 600-25000, potem już mniej uważnie słuchałem), więc gdzie tu ISO 500? Widać natomiast czas 1/500 przy omawianiu C3. Jeśli tam masz ten "pusty kwadrat" po wcisnięciu Q, to pewnie masz aparat w trybie priorytetu przysłony - w tym trybie czas pokaże Ci aparat dopiero po zmierzeniu światła. "Kwadrat" od ISO jest z prawej strony.
Tutorial krok po kroku dostałeś drukowany razem z aparatem. Jest bardzo przystępny, tylko trzeba go przeczytać . RTFM