W przypadku gotówki pomyślałbym o zakupie w Euro przez ich sklep www - przy płaceniu przez Alior Sync dochodzi 5% zwrotu, więc 600 pln zostaje w kieszeni.
W przypadku gotówki pomyślałbym o zakupie w Euro przez ich sklep www - przy płaceniu przez Alior Sync dochodzi 5% zwrotu, więc 600 pln zostaje w kieszeni.
'jak czlowiek umrze, to nie zyje' kurt vonnegut, jr.
Masz Dropboxa? Nie? To masz: http://goo.gl/wDbXq + 500MB dodatkowo ;-)
zgadzam się z tym tylko że akurat mowa była o body 5DIII w sklepie euro, który na raty kosztuje tyle samo co za gotówke. A zobacz jak są inne ceny w sklepie euro sprzetu foto obiektywów np. to już raty są wliczone w produkt i wychodzi więcej o nawet 1500 zł niż by brać za gotówke. To się zgadzam raty są w liczone w sprzęt to jest normalne i każdy chyba rozsądny człowiek o tym wie i na to trzeba uważać dużo osób się na to nabiera nie przeliczając sobie tego nawet.
Czy ktoś z was próbował strzelać w Live View przez oprogramowanie Canona? Mi się za każdym razem wiesza i nie mogę wyjść z programu, na korpusie cały czas informacja "busy".
Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8
Dz.U.2011.68.360
rozporządzenie z dnia 28 marca 2011 r.
Zwrot podatku niektórym podatnikom, wystawianie faktur, sposób ich przechowywania oraz lista towarów i usług, do których nie mają zastosowania zwolnienia od podatku od towarów i usług.
§ 15. 1. Nabywca towaru lub usługi, który otrzymał fakturę lub fakturę korygującą zawierającą pomyłki dotyczące jakiejkolwiek informacji wiążącej się zwłaszcza ze sprzedawcą lub nabywcą lub oznaczeniem towaru lub usługi, z wyjątkiem pomyłek w pozycjach faktury określonych w § 5 ust. 1 pkt 6-12, może wystawić fakturę nazwaną notą korygującą.
Mówiąc krótko jest paragraf na to :grin: Eentulanie wystawca faktury zawsze może wystawić fakturę korygującą na dane nabywcy.
CMEHA - reszta to upgrade
Nie wiem skąd masz takie, informacje. Ja sprzęt o wartości ok. 2 tys. wziąłem na 15 rat, a mogłem max. na tyle, na ile aktualnie była promocja. Było to pół roku temu. Kwestia faktury była przy wyborze rat tematem drugorzędnym, który obsługę banku w ogóle nie interesował.
Wysłane via Tapatalk z Galaxy S+
Noo, ja sprawdzałem. Bezproblemowo działa u mnie na Win7/64 zarówno 5D3 jak i 550D. Wszystko, włącznie z uruchamianiem LV, ostrzeniem, ustawianiem WB, filmowaniem i jakimiś jeszcze ustawieniami aparatu robiłem z poziomu komputera - bez dotykania body. Po prostu łączę aparat z kompem przez usb i włączam go (aparat). Reszta w EOS Utility.
Przy testach AFa w gorszym oświetleniu zauważyłem, że Servo ma problemy żeby ustawić ostrość, ale jak się przestawi na One Shot to skuteczność znacznie się zwiększa. Zauważyliście podobną zależność?
OK. Dzięki. U mnie w końcu też zaczęło działać, nie wiem czego to była kwestia.
Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8
Czy w 5dIII jest opcja przełączenia się w tryb Crop ? jak w D800 w DX ?