Cytat Zamieszczone przez Pinto Zobacz posta
A z jakiej racji nie dostaniesz faktury? Przy sprzedaży na raty wystawia się rachunek, a faktura jest również rachunkiem.
Było dziesiątki razy na tym forum. Raty 0% dotyczą tylko osób prywatnych więc nie dostaniesz faktury na firmę, albo nie dostaniesz rat 0% tylko normalnie oprocentowane.

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
czy w związku z powyższymi opiniami należy rozumieć, iż obecnie najsolidniejszym sprzedawca sprzętu marki Canon jest Euro rtv agd?? zaiste dziwne czasy nastały. choś w sumie mkII też u nich kupiłem.
A ktoś tak napisał? Moim zdaniem na dzień dzisiejszy mają najkorzystniejszą ofertę ponieważ nie mają drożej niż zaufani sprzedawcy sprzętu foto i w dodatku można mieć sprzęt na raty 0%

Cytat Zamieszczone przez latant Zobacz posta
tu jest link, żeby tak wprost nie uprawiać reklamy

- - - Updated - - -

Ja mam bardzo dobre wrażenia i je tu przedstawiam, oczywiście nie wiem czy piszemy o tej samej osobie, ciągle te niedomówienia. Proponuję nie ciągnąć tego tematu, przedstawiłem to co widziałem a każdy może to widzieć inaczej :wink:
Tak mówimy o tej samej osobie. Oczywiście nie ma obowiązku czytać całego forum. Nie będę dawał linka bo ten temat to połączenie groteski, prywatnej vendetty, masy bzdur, wylewania żółci, wyzwisk i bezpodstawnych oskarżeń.
Jak kogoś interesuje to może poszperać w hydeparku, jest dosyć na wierzchu.