Strona 217 z 372 PierwszyPierwszy ... 117167207215216217218219227267317 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 161 do 2 170 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Kiedy statystycznie cena powinna coś spaść po wejściu na rynek? Nie mam ciśnienia na zakup, ale jednej opcji mi brakuje w stosunku do 5D2 i tak się zastanawiam czy nie zamienić. Z drugiej strony, nie jest to aż tak ważne i w sumie jak miałbym zaoszczędzić powiedzmy - 2000 zł to chętnie poczekam i pół roku na lekko
    Poczekaj jeszcze poltora i ci sprzedam moj wyjdzie cie jeszcze taniej

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Kochani Mam pytanie odnośnie współpracy z 5D mkIII YongNuo ST-E2 oraz Pixel Knight TR-332. Wstępne próby wykazały brak synchronizacji błysku. Z góry dziękuję za Wasze opinie w tej sprawie, może ktoś próbował zgrać ww. sterowniki z 5D mkIII?
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    to może jakiś grupon zróbmy
    Jestem 'za'! Canon najpierw podniesie cenę o 100%, a potem da nam rabat 50% i wszyscy będą zadowoleni :-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Cytat Zamieszczone przez latant Zobacz posta
    Zaciekawiła mnie tak niska różnica i sprawdziłem w EURO 12.600 zł a u sprawdzonego sprzedawcy na allegro 11.400 zł, więc wychodzi różnica 1.200 zł
    Mamy chyba inne pojęcie "sprawdzonego sprzedawcy".
    Są 3 oferty na tym poziomie cenowym. U jednego z nich bym na 100% nie kupił, u drugiego może bym się zastanawiał, a u trzeciego w świetle ostatnich wydarzeń tu na forum kupowanie jest już "niemodne", bo jak się ktoś tutaj dowie to zostaniesz wyzwany od najgorszych oszustów (i to publicznie) i naślą na Ciebie wszystkie Urzędy Państwowe

Ja mam tylko jednego sprawdzonego sprzedawcę. Ba nawet mam rabat za stałego klienta (przynajmniej ostatnio tak mówił ) więc sądzę, że poza allegro itd. miałbym i pewnie z 400-500 taniej niż w EURO. Różnica jest taka, że tutaj muszę wywalić 12k z miejsca a tam mam ładnie rozłożone.

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    zdaje sie ze w sklepie 12tys tez ot tak hop siup na raty nie dadza. raty na dowod sa do ok 4-5tys. potem zaczyna sie papierologia ..
    Jak się bierze na firmę to jest dziecinnie proste. 3 odcinki ZUSu, jak się pani pyta jakie masz dochody miesięcznie to możesz jej powiedzieć cokolwiek (np. rzucisz 8tys.) i dostajesz raty od ręki praktycznie. Jeden minus jest taki, że nie dostaniesz faktury na firmę więc nie odliczysz VAT/nie wrzucisz w koszta. Ale na to podobno też jest sposób.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Jeden minus jest taki, że nie dostaniesz faktury na firmę więc nie odliczysz VAT/nie wrzucisz w koszta.
    A z jakiej racji nie dostaniesz faktury? Przy sprzedaży na raty wystawia się rachunek, a faktura jest również rachunkiem.
    5D MK II; 24-70L/2,8; 70-200L/2,8 IS

Uzależniony

czy w związku z powyższymi opiniami należy rozumieć, iż obecnie najsolidniejszym sprzedawca sprzętu marki Canon jest Euro rtv agd?? zaiste dziwne czasy nastały. choś w sumie mkII też u nich kupiłem.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    którego sprzedawcę masz na myśli? jest na CB?
    tu jest link, żeby tak wprost nie uprawiać reklamy

- - - Updated - - -

Mamy chyba inne pojęcie "sprawdzonego sprzedawcy".
    Są 3 oferty na tym poziomie cenowym. U jednego z nich bym na 100% nie kupił, u drugiego może bym się zastanawiał, a u trzeciego w świetle ostatnich wydarzeń tu na forum kupowanie jest już "niemodne", bo jak się ktoś tutaj dowie to zostaniesz wyzwany od najgorszych oszustów (i to publicznie) i naślą na Ciebie wszystkie Urzędy Państwowe
    Ja mam bardzo dobre wrażenia i je tu przedstawiam, oczywiście nie wiem czy piszemy o tej samej osobie, ciągle te niedomówienia. Proponuję nie ciągnąć tego tematu, przedstawiłem to co widziałem a każdy może to widzieć inaczej :wink:
    Ostatnio edytowane przez latant ; 18-07-2012 o 17:51
    CMEHA - reszta to upgrade

Miasto
    Bydgoszcz

Cytat Zamieszczone przez Pinto Zobacz posta
    A z jakiej racji nie dostaniesz faktury? Przy sprzedaży na raty wystawia się rachunek, a faktura jest również rachunkiem.
    Było dziesiątki razy na tym forum. Raty 0% dotyczą tylko osób prywatnych więc nie dostaniesz faktury na firmę, albo nie dostaniesz rat 0% tylko normalnie oprocentowane.

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    czy w związku z powyższymi opiniami należy rozumieć, iż obecnie najsolidniejszym sprzedawca sprzętu marki Canon jest Euro rtv agd?? zaiste dziwne czasy nastały. choś w sumie mkII też u nich kupiłem.
    A ktoś tak napisał? Moim zdaniem na dzień dzisiejszy mają najkorzystniejszą ofertę ponieważ nie mają drożej niż zaufani sprzedawcy sprzętu foto i w dodatku można mieć sprzęt na raty 0%

Cytat Zamieszczone przez latant Zobacz posta
    tu jest link, żeby tak wprost nie uprawiać reklamy

- - - Updated - - -

Ja mam bardzo dobre wrażenia i je tu przedstawiam, oczywiście nie wiem czy piszemy o tej samej osobie, ciągle te niedomówienia. Proponuję nie ciągnąć tego tematu, przedstawiłem to co widziałem a każdy może to widzieć inaczej :wink:
    Tak mówimy o tej samej osobie. Oczywiście nie ma obowiązku czytać całego forum. Nie będę dawał linka bo ten temat to połączenie groteski, prywatnej vendetty, masy bzdur, wylewania żółci, wyzwisk i bezpodstawnych oskarżeń.
    Jak kogoś interesuje to może poszperać w hydeparku, jest dosyć na wierzchu.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Jeden minus jest taki, że nie dostaniesz faktury na firmę więc nie odliczysz VAT/nie wrzucisz w koszta. Ale na to podobno też jest sposób.
    Tak. To się leasing nazywa. Kurde Goomis jak czytam te Twoje wpisy o prowadzeniu działalności to z dobrego serca radzę Ci, zainwestuj w księgową, bo jak będziesz miał kontrolę to może być krucho

Miasto
    Bydgoszcz

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Tak. To się leasing nazywa. Kurde Goomis jak czytam te Twoje wpisy o prowadzeniu działalności to z dobrego serca radzę Ci, zainwestuj w księgową, bo jak będziesz miał kontrolę to może być krucho
    Przeczytaj pierwsze 2 zdania z mojego posta wyżej. Raty 0% w Euro nie są dawane na firmę. A księgową mam od początku, nie bój nic

Strona 217 z 372 PierwszyPierwszy ... 117167207215216217218219227267317 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów