Po to że to już jest lekko śmieszne. Nie ma wielkich różnic w obrazku. Mamy lepsze iso i w końcu działający AF. Gorzej nie będzie niż w mk2. Aparat ma robić zdjęcia. A tu każdy chce oglądać obraz po mega powiększeniu i doszukiwać się struktury szumu który przy wydruku i tak się gdzieś gubi.
Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 24-04-2012 o 18:13
@ luc october
Wielkie dzięki za normalny wkład w dyskusję. Ja tam doceniam jak najbardziej wstawione foty i teścik. choć bardziej interesuje mnie zachowanie na czułościach ISO 100-400. Tak czy inaczej - fajnie, że są ludzie którzy są chętni. Kot cichego jest ok, ale póki co(wybacz Cichy) żyje i nie sposób zrobić mu tego samego ujęcia. A w temacie samych zwierząt-śpiący jeż mnie rozwalił.
Ostatnio edytowane przez zaix ; 24-04-2012 o 18:30
Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8
bardzo dobra konkluzja w kwestii szumu, wydrukujcie sobie kilka fotek w 20x16 cali i oceńcie wtedy
technicznie ta puszka jest bardziej dopracowana od poprzednika, to jest na +, jedynie co warto rozważyć to to czy ten obrazek jest wartych tych pieniedzy
dla mnie nie, jeśli była by droższa 1000-2000pln od obecnej ceny D700 to tak, ale to wg mnie
x pro2/ 23/ 56/10-24/