Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar dulak
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tkosiada Zobacz posta
    ...jest bardzo dobry, a aparat robi tylko co mu każemy
    w takiej sytuacji nie komplikowałbym sobie życia i nie rezygnował z aut-iso tylko szybko zmienił z centralnego pomiaru na punktowy
    w D700 i pokrenych body taka zmian to 2sek. bo przycisk jest przy wizjerze i potem szybko wracam do centralnego
    macie juz auto-iso więc korzystajcie z tego udogodnienia, czyli 100-12800 i do przodu

Tak, naturalnie...

Proponuję okiełznać technikę zanim zacznie się wypisywać takie komentarze, które mogą nieźle spaprać pracę komuś kto w to uwierzy... Ja posunę się nieco dalej i zaproponuję w pracy zarobkowej ustawienie body na zielony kwadracik, wtedy dopiero można będzie skupić się na kadrze... a co tam...

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    Opinie Cichego wyglądają na sponsorowane przez firmę na literę N.
    Nie wiem jak on może nie zauważać różnic w Af-ie czy obrazku, a jego sample wyglądają jakby były robione specjalnie w warunkach gdzie różnice są najmniej widoczne.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Ja, stojący przed dylematem na co zmienić po sezonie puszkę, kolejny raz poproszę o pokazanie tej przewagi!!!

Wciąż o niej słyszę - dajcie jej doświadczyć chłopaki w końcu, bo na razie mam tylko mętlik w głowie...
    Ostatnio edytowane przez dulak ; 23-04-2012 o 21:11 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów