Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Strasznie nisko cenicie sobie te nerki
    Zwłaszcza Goomiś, który mógłby puścić jedno 5DII i dołożyć raptem 6-7 tysi.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Widocznie chłopaki prowadzą tak sportowy tryb życia, że ich nerki tracą na wartości szybciej niż nowe piątki!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Widocznie chłopaki prowadzą tak sportowy tryb życia, że ich nerki tracą na wartości szybciej niż nowe piątki!
    Biorąc pod uwagę spadek cen 5D mrkII od 2008r...to wyszło jakieś kilkaset pln...Oczywiście biorę pod uwagę moją cenę zakupową (ps. wiem, wiem...były podwyżki). Może będzie podobnie z markiem III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thomason2005 Zobacz posta
    Biorąc pod uwagę spadek cen 5D mrkII od 2008r...to wyszło jakieś kilkaset pln...Oczywiście biorę pod uwagę moją cenę zakupową (ps. wiem, wiem...były podwyżki). Może będzie podobnie z markiem III
    Sprawdziłem historię cen mk2 i od premiery do dzisiaj spadła o około... 300 złotych (7900 po premierze, 7600 teraz na cyfrowe.pl). Tyle że wtedy euro kosztowało 3.6, a teraz 4.2. Gdyby kurs był stały, mk2 kosztowałby teraz u nich 6500zł, czyli jakieś 80% ceny z premiery.
    Cena szła z opóźnieniem kilku miesięcy za kursem. Jest więc jeszcze szansa, że jeszcze trochę spadnie...

Ale żeby mk3 osiągnął pułap 10tys zł, euro musiałoby spaść poniżej 3.6zł. A na to się chyba zbyt szybko nie zanosi...

Tak czy inaczej, jako że mam niewiele już warte 40D, a więcej niż 10tys za body to dla mnie przesada, to chyba się poddaję i kupuję mk2.

Wybrałem ten sklep dlatego, bo ma dużo stron historycznych zapisanych w wayback machine. W innych może być oczywiście taniej/drożej...

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    No ale co z 85L? No i ja to jestem z tych co to jednak musi mieć trochę grosza tak na "czarną godzinę"
    Czerwiec/lipiec kupię 5D3 pewnikiem ale bym chciał juuuuż
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    No ale co z 85L? No i ja to jestem z tych co to jednak musi mieć trochę grosza tak na "czarną godzinę"
    Czerwiec/lipiec kupię 5D3 pewnikiem ale bym chciał juuuuż
    Czy ty oby nie przesadzasz z tym już....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów