W czasie fotografowania Mistrzostw Polski Cross Country nie słyszałem żadnego szumu puszki ...![]()
A ja słyszę szum podobny do lekkiego zwarcia, w cichych pomieszczeniach, ktoś jeszcze tak ma? :-)
Mi sie nawet nie chce sprawdzac szczerze mowiac, wystarczy ze 50L grzechocze![]()
Moje 85L grzechocze jak cholera, 70-200 stabilizacja wydaje dziwne zgrzyty czasem, coś by się jeszcze znalazłoAle to akurat nie tylko moje przypadki, a szkła u osób które tak mają, działają już bardzo długo bez żadnych zmian, śpię więc spokojnie.
W piątce natomiast temat jest mi obcy i stąd też pytanie.
Nie chcę być posądzony o nadgorliwość i doszukiwanie się dziury w całym, ot chciałem zapytać jak jest u innych, czy też się niektórym tak dzieje czy tylko u mnie coś tam daje znać o sobie.
Może niech się jeszcze jakiś user wypowie.
Ja tymczasem idę świętować i pykać rodzinne fotki nową, "trzeszczącą" piątką
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mieszkam na południu i żadnego morza tu nie widzę.
Jak komuś w samochodzie zacznie coś zauważalnie grzechotać podczas jazdy to też ignoruje bo "póki co jedzie"?
Ostatnio edytowane przez Konrado84 ; 08-04-2012 o 15:20 Powód: Automerged Doublepost
Ten szum to przelatujące światło przez górny wyświetlacz![]()
nawet ATB sprawił sobie "trójeczkę" jednak po jakości wstawionego foto ... posługiwać się nią jeszcze nie potrafi![]()
Canon FF