I właśnie w tym problem - aby wyrobić sobie zdanie trzeba czegoś więcej niż wyczytywaniePoza tym chyba czytałeś jakieś inne opisy, bo zmian użytkowych jest znacznie więcej niż przy zestawieniu 5D/5D2 .. i są warte tej ceny
Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia własnych preferncji oraz potrzeb, ale o tych nic nie piszesz, tylko posługujesz sie uogolnieniami.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 07-04-2012 o 21:43
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Własnie, wyczytac mozna wiele ... :wink: ale jak w praktyce stracilo sie fajne zdjecia bo sie ma "centralnojednopunktowyAF" to po nocach czlek sni o takim AF jak z 5DMkIII i to za cene 5 kawalkow z hakiem patrzac na roznice cenowe. Pomijam oczywiscie cala reszte udogodnien jaka mamy w nowej piatce...
Trzeba było kupić d700, a nie męczyć się ze słabym aparatem. Teraz wszystkim AF w 5d2 przeszkadza, a jeszcze nie tak dawno był ok bo i tak wszyscy mówili, że robią na centralnym punkcie bo boczne nie są im potrzebne. Wielu co zarabia na zdjęciach ma i jeszcze długo będzie miała 5d2 bo potrafią nim pracować co wcale nie jest trudne. Gdyby było tak źle to 5d2 nie sprzedawałby się tak dobrze. Ten aparat był, jest i jeszcze długi czas będzie bardzo dobrym narzędziem pracy.
Ostatnio edytowane przez horak ; 07-04-2012 o 21:52
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
A ja tylko dopisze, ze Apple wydało aktualizacje dzieki ktorej OS X Lion czyta natywnie RAW'y z 5D3. Aktualizacja dotyczy rowniez aplikacji Aperture oraz iPhoto.
nazwij to kwestią przyzwyczajenia