Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Pitu pitu. Najłatwiej jest zwalić winę na sprzęt.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Pitu pitu. Najłatwiej jest zwalić winę na sprzęt.
    Nie wiem, czy zauważyłeś, że jestem jedną z ostatnich osób, które zwalają tutaj winę na sprzęt. Nie da się jednak zaprzeczyć, że AF w mkII nie jest demonem prędkości. I nie trzeba dużo, wystarczy dzieciak jadący do Ciebie na chodziku więc wcale nie za szybko, z odległości 3 metrów, w niezbyt jasnej scenerii mieszkania w bloku, żebyś nie zdążył zrobić mu ostrego zdjęcia. Po prostu. Są ograniczenia, na które się nie poradzi. Można nauczyć się je obchodzić, ale jest limes inferior i koniec.
    Ten powolny AF to jedyne, co przeszkadza mi w 5DII i skłania, żebym myślał o nowej "piontce".
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nie wiem, czy zauważyłeś, że jestem jedną z ostatnich osób, które zwalają tutaj winę na sprzęt. Nie da się jednak zaprzeczyć, że AF w mkII nie jest demonem prędkości. I nie trzeba dużo, wystarczy dzieciak jadący do Ciebie na chodziku więc wcale nie za szybko, z odległości 3 metrów, w niezbyt jasnej scenerii mieszkania w bloku, żebyś nie zdążył zrobić mu ostrego zdjęcia.
    "jedynka" też ma problem w podobnej sytuacji - jej AF jest lepszy ale wymaga sporo pracy przy ustawianiu dobiegaczki żeby sprostać podobnemu zadaniu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman Zobacz posta
    "jedynka" też ma problem w podobnej sytuacji
    A o której jedynce mowa, bo to ciekawe co piszesz :cool
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów