sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
Sporo sklepow ma obecnie promocje - kupujac NIK'a dostaje sie gratis LR 4.
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
A to nie jest tak, że Nik software jest robione pod 32bity, a Ty uruchamiasz 64bitową wersję CS6?
Przy CS5 na 32bitowej wersji CS 5 działało, na 64bitowej już nie widział.
Wracając do gripów, to ten do mrkIII świetnie leży w dłoni. Wydaje mi się, że nowy mark w łapce leży teraz lepiej w pozycji pionowej, niż poziomej...![]()
Nie, filtrów o których mowa używałem z powodzeniem na 64 bitowej wersji CS4.
Można oczywiście konwertować do DNG, ale po pierwsze czytałam, że coś tam nie do końca jest ok, a po drugie jest to dodatkowy krok do wykonania codzień, z każdym jednym plikiem. Poniekąd chciałem też zaktualizować PS'a ze względu na nowe funkcje. Ale nie spodziewałem się, że to pociągnie dodatkowe koszty.
Nie uśmiecha mi się kupować całych NIK'ów nowych, bo 2 lata temu wydałem na nie 2K. Aktualizacje 2 filtrów to jednak tylko 600-700 zł. Nawet darmowy LR mnie nie skusi, bo mi on po prostu nie leży.
Wysłane via Tapatalk z Galaxy S+
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
Witam, ktoś się orientuje jak z tymi pocketami wygląda sytuacja ?? planuje sobie kupić, ale jak mam czekać nie wiadomo ile czasu żeby działały z 5d3 to trochę lipa. Ktoś coś podpowie co zrobić z tym fantem ??
Niestety nie działają, czekam już od Maja, pewnie niedługo się wkurzę i przejdę na 2x 600EX-RF + wyzwalacz.
Pozdrawiam, Krzysztof
Ktoś może testował "Phottix Elektroniczny Wężyk Spustowy do Canon RS-80E3"
czy pracuje z 5dm3 ?
Albo może mi polecić jakiś wyzwalacz dobry i działający z 5dm3
CR6 CRF70-200 2,8. CRF 24-105 4 DJIM2PRO
gopro black hero 6