Strona 90 z 372 PierwszyPierwszy ... 40808889909192100140190 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 891 do 900 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pierwszego podpuszczacza na forum juz mamy. Ale rada na przyszlosc - wystarczy odpalic zdjecia w LR 4.1 ... wszystko ostre

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Ostre nie ostra rzecz względna, zawsze fotografa może skopać ujęcie, ale ta plastikowość mnie zastatanawia, chyba już gorzej niż w mkII nie może być (w odniesieniu do analogowo rysującego mkI)

Coś już napisał

Domyślnie

Czacha nie świruj! . Napisałem jak jest i nie podpuszczam tylko pisze jakie są moje odczucia . Podałem prawdopodobieństwo tego mojego niezadowolenia czyli soft.
    Pobieram PS 6 i okaże się co jest co? Niestety mam tylko LR3
    Pobieram tez RAW z kościoła i zobaczę jeżeli potwierdzą się twoje twierdzenia , będę pierwszym, który który zapieje z radości ! :0
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Mam 30 letnie doświadczenie w foceniu więc jeżeli piszę ze coś mi się nie podoba to wiem co piszę.
    Ostatnio edytowane przez CC2 ; 14-04-2012 o 21:18 Powód: Automerged Doublepost

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
    Mam 30 letnie doświadczenie w foceniu więc jeżeli piszę ze coś mi się nie podoba to wiem co piszę.
    A no to zwracam honor :wink:

Coś już napisał

Domyślnie

Spoko wiek nie robi ale jakieś tam otrzaskanie mam . Tęsknię do analogowych obrazków . Niestety idzie to wszystko w złym kierunku .

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Na chwilę obecną jesteś kimś kto się nawet nie podpisuje z imienia ani nazwiska. Takim osobom nie specjalnie daje się wiarę

To ktorej wersji LR Ty uzywasz nie ma znaczenia - sciagnij sobie nowa. PS CS6 beta nie odpala RAW'ów z 5D3. Potrzebne jest do tego najnowsze ACR lub LR 4.1 beta. Link znajdziesz w google lub tu na forum - podawalem nawet dzis.

I serio, wykaz troche dobrej woli i popracuj nad wiarygodnością. Chętnie usłyszę opinie kogos kto zajmuje sie fotografia rzekomo tak długo, ale podpisywanie sie jako CC2 i wyglaszanie takich tez bez najmniejszej kszty dowodow bardziej wyglada na wyglupy internetowego trolla. Udowodnij ze jest inaczej wtedy przejdziemy do rzeczowej dyskuji, bo teraz wychodzisz na zadymiarza.

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
    Spoko wiek nie robi ale jakieś tam otrzaskanie mam . Tęsknię do analogowych obrazków . Niestety idzie to wszystko w złym kierunku .
    Dlaczego? Ten Pan Jose Villa i wielu, wielu innych pracuje tylko na analogach. Używa Contaxa 645 i Canona 1V. Wystarczy znaleźć sobie klientelę na taką usługę i można cyfrę posłać do piekła.
    Marki trzy.

Coś już napisał

Domyślnie

Nie wiem czy śmiać się czy płakać . To co piszesz to jest jakaś farsa?
    Pisze że RAWy z mk3 żle wychodzą na DPP - to akurat wszyscy posiadacze mk3 wiedzą a i Canon za to przepraszał. Dzielę się moimi spostrzeżeniami a tu co ? Chłopie! Co Ci to da, że się podpiszę Mieczysław Suchy? Czy to prawda ? jak to sprawdzisz . Po co Ci to ? Szok!
    Chłopie ! Gdybyś przewalił tyle fot analogami i cyframi co pewnie nie którzy , nasi kumple z forum miałbyś przynajmniej więcej pokory w wysuwaniu kategorycznych sądów. Za wskazówki dotyczące softu dzięki.Niepotrzebnie pobieram PS6 ok.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Plastik i brak szczegółów? Hmmm coś mi się nie chcę wierzyć.
    Nie mów że przejmujesz się niczym nie popartą opinią jakiegoś anonima. Przecież nawet w tym wątku są opinie ludzi, którzy mają ten aparat, pokazali zdjęcia i nie ma żadnego plastiku i czego tam jeszcze....

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta

I serio, wykaz troche dobrej woli i popracuj nad wiarygodnością. Chętnie usłyszę opinie kogos kto zajmuje sie fotografia rzekomo tak długo, ale podpisywanie sie jako CC2 i wyglaszanie takich tez bez najmniejszej kszty dowodow bardziej wyglada na wyglupy internetowego trolla. Udowodnij ze jest inaczej wtedy przejdziemy do rzeczowej dyskuji, bo teraz wychodzisz na zadymiarza.
    Też jestem za :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

Tak gdyby to było takie proste pozostałbym przy analogiach

Strona 90 z 372 PierwszyPierwszy ... 40808889909192100140190 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów