"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG
Canon przeprasza za DPP użytkowników 5DMark III,oficjalna informacja na stronie Canon Polska w dziale oprogramowania do aparatu.
Ostatnio edytowane przez Jerzy ; 05-04-2012 o 14:59
Eos 20D,5D,Eos 30 bez "D" i troche dodatków....
http://www.maxmodels.pl/juras.html
W miarę łatwo wkleja się linki na tym forum...
http://www.canon.pl/Support/Consumer...tcm:125-922684
the silence is deafening
No więc po mojemu: jak widać nie wszelkich, wcale nie tak wysoką jakością, wcale nie skrupulatny. Polegać ? ORLY ? I nie, nie rozumiem.Firma Canon dokłada wszelkich starań, aby dostarczać klientom produkty charakteryzujące się wysoką jakością. Służy temu realizowany z najwyższą skrupulatnością program zapewniania jakości. Dzięki temu na naszych produktach można polegać. Mamy nadzieję, że nasze działania spotkają się z Państwa zrozumieniem.
Ja też nie rozumiem. W wersji DPP 3.11.4 nie mam niektórych fukcji które są opisane w instrukcji obsługi tej wersji. W odpowiedzi na "reklamację" polski help desk poprosił o zrzuty ekranowe z problemem oraz instrukcję programu(???). O ile na zrzutach lepiej widać problem to przy instrukcji zwątpiłem. Nie mają swojej???:
tiaa...obrazki czasem niewiele mówią...i trzeba sięgać po szczegóły...Nie wiem, jak działa w tym wypadku użycie przycisku info...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja u siebie przełączyłem się na highspeed (tak jak zalecają w przypadku RAW'ow z 5D mrkIII), to zniknęło mi parę opcji...
Ostatnio edytowane przez Thomason2005 ; 05-04-2012 o 15:47 Powód: Automerged Doublepost
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."