Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
z tym że o ile przesiadka z mkI na mkIII jest jakby oczywista i wielewnosząca o tyle z mkII na mkIII już tak oczywista nie jest. przyjdzie poczekać aż minie pierwsza fala wyprzedaży mkII a w miedzyczasie i mkIII może bedzie bliżej 11k niż 13
Bawilem sie 1DX i 5D3 na targach foto video w lodzi. Oba aparaty zrobily na mnie duze wraznie. 1DX jest poprostu genialny. 12fps jest mega. 5D3 z tego co zauwazylem, mial bardzo podobne szumy i jakos obrazu (JPEG). niestety 5D3 w rekach bardzo przypomina 5D2 w kwesti jakosci wykoniania. Podobno jest lepsza ale nie czuc tego zbytnia. Za to 1DX jest oczywiscie wykonany jak czolg. Jak juz mowilem aparty zrobily na mnie duze wrazenia ale jako posiadacz 1D4 i 5D2 ... nie czuje aby ten upgrade byl wymagany. 1D4 i 5D2 nadal sa bardzo dobrymi aparatemi. I dopiero jak przestana juz wspolpracowac ze mna to je wymienie. Bardzo polecam 1DX i 5D3 dla osob ktore przesiadaja sie z 7D czy 5D MK I. To bedzie napewno zauwazalny upgrade.
kilka zdjeci i moje wraznie sa opisane na moim blogu:
Pkt 8 regulaminu forum
(uwaga, pisana lamana polszczyzna) just FYI![]()
Ostatnio edytowane przez Merde ; 31-03-2012 o 17:55
Ostatnio edytowane przez Merde ; 31-03-2012 o 17:56
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 31-03-2012 o 18:03 Powód: Automerged Doublepost
O obiektywach wiem prawie wszystko
Boczne punkty zdecydowanie dają radę
Ostatnio edytowane przez Czacha ; 31-03-2012 o 18:48
No to pięknie. Poprzednie piątki raczej by wymiękły![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Nie ma szans, na servo by nie pociągnęły. Tutaj też czasem servo się gubi, ale jest na prawdę świetnie - nie ma znaczenia czy używa się centralnego punkty czy grupy bocznych. Zgrywam zdjęcia, potem coś jeszcze wrzucę![]()