Nabyłem Newella zamiennik do LP-E6. Wszystko gra i wskazuje. Aparat stał sie ciężki jak ch..........Nie wyobrażam sobie pracy z c-70-200 2,8
becekpl, wyluzuj bo jak na razie to Twoje wypowiedzi świadczą o ignoranctwie
Pzdr, Piotr
Jest gdzieś w sieci instrukcja w języku polskim do mkIII ?
A na stronie canona szukał? EOS 5D Mark III
6d / 40d / Samyang 14 / Sigma 35 / 85L / Pocket Wizard
Czołem,
PW udostępnił sterowniki beta pod swoje MiniTT1 i FlexTT5. Z tego co wyczytałem z komentarzy na FB - wszystko działa, choć to na razie beta.
Link do pobrania
PocketWizard
Opinie ludzi na FB: Wall Photos | Facebook
Pozdrawiam
Wojtek
Wlasnie wgralem nowy soft do PW.
Teraz po kilku szybkich testach moge napisac, dziala w koncu PW MiniTT1 i FlexTT5 z Canonem 5D mk III.
Pozdrawiam...
- .. -
możesz podać link do pobrania tego beta-firmware ?? Klikam na ich stronie i jestem tylko odsyłany to tu to tam
--- Kolejny post ---
ok, już trafiłem - trzeba aktywować w Pocket Wizard Utility, że chce się mieć dostęp do Beta firmware.
Powiedzcie, czy nie ma już problemu z wywoływaniem mraw w 5d mk3? Podobno były jakieś przekłamania w kolorach czy w demozaikowaniu. Dziś mam ślub i wesele, a nie zdążyłem tego przetestować. Swoją drogą współczuje Nikoniarzom gigantycznych plików z d800 - nie wyobrażam sobie robić zdjęć podczas wesela w 36mp. Osobiście najważniejsze sceny robię w 22mp, a większość zdjęć na weselu w 10mp- w zupełności wystarcza.
Przy okazji: testowałem dziś aparat z pixel king (nadajnik plus 2 lampy) i śmiga wszystko idealnie. Więc jeśli komuś wystarczają funkcje pixel to bez sensu imo kupować wizzardy za tyle kasy. Duży plus w pixel king to wbudowane w nadajnik wspomaganie AF- z czujnikiem środkowym działa bez zarzutu.
Ostatnio edytowane przez skydiver ; 01-09-2012 o 10:50