Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Cytat Zamieszczone przez Kuba1 Zobacz posta
    Nie o logikę ujęcia chodzi, tylko o właściwości tej figurki na samochodziku (bo z opisu wynika, że na nią ostrzyłeś), ale to musiałbyś przeczytać wspomniane artykuły, żeby była jasność, nieważne. Ponowię natomiast pytanie, czy skrajne położenie pierścienia ostr., to było to na "najbliżej", bo to zasadnicza kwestia przy obiektywie macro, a 1,2 sek jak piszesz, to dość długo gdyby chodziło o powrót z ustawienia na nieskończoność, a z przeciwnego końca nie długo .
    Skraj był najdalszy, ten od początku, bo między 3m a nieskończonością na skali jest ze 2mm ;-), ostrzone na samochodzik. Ściągnąłem ten artykuł, w wolnej chwili spróbuję się zagłębić w jego treść.

Narzekaczom tym, którzy nie mając aparatu a się wypowiadają: mówię stanowcze NIE.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez czary44 Zobacz posta
    Podobnie testowałem swoje piątki. Masz możliwość sprawdzenia jak szybko zrobi to mkI lub mk II ?
    Niestety nie.
    Ostatnio edytowane przez latant ; 28-08-2012 o 20:57
    CMEHA - reszta to upgrade

Uzależniony

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Cytat Zamieszczone przez latant Zobacz posta
    Skraj był najdalszy, ten od początku, bo między 3m a nieskończonością na skali jest ze 2mm ;-), ostrzone na samochodzik.
    No właśnie o to mi chodziło.

Ściągnąłem ten artykuł, w wolnej chwili spróbuję się zagłębić w jego treść.
    To co ściągnąłeś, to zapewne pdf ze szczegółowym opisem systemu AF - bardzo przydatny, żeby poznać intencje twórców i wiedzieć co i z czym. Natomiast chodziło mi jeszcze o artykuły powiązane, do których linki są w prawym, dolnym rogu strony z mojego linka. Są tam podane dość przystępne informacje praktyczne co do stosowania poszczególnych trybów AF.

Narzekaczom tym, którzy nie mając aparatu a się wypowiadają: mówię stanowcze NIE.
    He he, przyłączam się

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów