Nie no panowie. To poważne pytanie było (chyba). Niech ktoś z dostępem do licznika przeleci ten aparat dla świętego spokoju iza73
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czacha. Piękny szum a raczej jego brak![]()
Ostatnio edytowane przez zanussi ; 30-03-2012 o 00:33 Powód: Automerged Doublepost
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Czarnobyl mnie tu na wschodzie nie załatwił, to i Fukushima mnie nie ruszy![]()
Wśród moich znajomych z biznesu, tych których światopoglad wybiega troche dalej niż "czy Q7 jest lepsze od Q5", chodzi takie powiedzenie, że "jeśli przyjdzie ci do głowy jakas głupota, to siedź cicho. Nie mów nikomu, bo jeszcze urzędnicy zrobią z tego ustawę".
Są chwile, kiedy naprawdę powinno się wziąc do serca stare, ludowe porzekadło "piłeś, nie pisz".
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Czacha- świetny opis - gratulacje.
A co do promieniowania to tylko przypominam, że to nie hydepark.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czacha dziekuje i pewnie nie tylko ja za foty. Ale czy jest szansa cykniecia podobnych scen mark 2 i mark 3. a nie tylko samym nowym ustrojstwem?![]()
no i pozamiataneszumu brak - jest nice
![]()
Regulamin pkt 8.