Strona 120 z 372 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 191 do 1 200 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    Phase One ty chyba najlepsza aplikacja dla Rawów Canona z jaką miałem przyjemność pracować. Miałem wrażenie, jakby stworzona pod pliki z 5d2.
    Ja mówię o zdjęciach z cyfrowej ścianki, a nie o Capture One, który w moim przekonaniu jest programem takim se.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    I znów czepiam się cen - nikon d800 kosztuje tyle samo co canon 5d3. Jak to jest, że nikon jest w przyzwoitej cenie, a canon bardzo drogi?
    Bo jest. Zapytaj użytkowników D300 co dostali (i za ile) w czasach aparatu, którego mogło równie dobrze nie być czyli 40D. Tam cam3500 (nawet DX) był standardem już od $1499, tutaj Canon udawał głupiego do teraz.
    the silence is deafening

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Tym sprzętem da się robić bardzo fajne foty. Ostatnio pół dnia cykałem nim z 50L .. wszystkie czujniki łapały w punkt bez rozdrabniania sie czy robiłem coś pod światło, czy może było ciemno i bez kontrastów.
    każdym chyba sprzętem da się robić fajne foty i to nie od korpusu zależy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Ja mówię o zdjęciach z cyfrowej ścianki, a nie o Capture One, który w moim przekonaniu jest programem takim se.
    OK. Teraz rozumiałem skąd pragnienie detalu....
    Ostatnio edytowane przez zaix ; 20-04-2012 o 16:50 Powód: Automerged Doublepost
    Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Niektórzy zdają się twierdzić że nie - raz ze niby coś tam sie przeswieca, a dwa testy DxO ewidetnie pokazuja ze ten aparat to kicha i cud ze w ogole cos z niego wychodzi

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    Dziś skierowałem pytanie do jednego ze sklepów z prośbą o wycenę szkieł w rozliczeniu. Jeżeli kalkulacja będzie w miarę ok to zaczynam coraz realniej myśleć o switchu, aczkolwiek takie elementy canona jak 85L i 35L trzymają mocno, szczególnie, ze 35 miałem kupować z 5d3.
    Wiesz - przesiądź się wreszcie i skończ to spamowanie tutaj :rolleyes:. Na prawdę nikt Cię tu nie trzyma . Nie mamy udziałów w Canonie i interesu żeby Cię namawiać na zostanie - szczególnie, że niektórzy mają już dość Twojego nudzenia i narzekań :rolleyes:.

BTW: Wpadł mi do głowy pomysł żeby założyć wątek tylko dla posiadaczy 5D mkIII - może wtedy wreszcie można by tam zgromadzić sensowne opinie bez całego tego spamu. :cool:
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    testy DxO ewidetnie pokazuja ze ten aparat to kicha i cud ze w ogole cos z niego wychodzi
    Z takiego gadania tworzą się głupie mity. Testy DxO to co najwyżej pokazują, że Mark III jest odrobinę lepszy od wszędzie chwalonego za obrazek Mark II. Oraz że Nikon świetnie poradził sobie z rozdzielczością i dynamiką. Nic poza tym.

Domyślnie

Czacha...wrzuć ten portret, który ostatnio zrobiłeś 5D mrkIII + 50mm f1.2
    Portretów nam brakuje tutaj

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    ...BTW: Wpadł mi do głowy pomysł żeby założyć wątek tylko dla posiadaczy 5D mkIII ...
    ...to do trójki jakąś legitymację posiadacza dodają?
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Paszport polsatu

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thomason2005 Zobacz posta
    Czacha...wrzuć ten portret, który ostatnio zrobiłeś 5D mrkIII + 50mm f1.2
    Portretów nam brakuje tutaj
    jeżeli można proszę również o wrzucenie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz - przesiądź się wreszcie i skończ to spamowanie tutaj :rolleyes:. Na prawdę nikt Cię tu nie trzyma . Nie mamy udziałów w Canonie i interesu żeby Cię namawiać na zostanie - szczególnie, że niektórzy mają już dość Twojego nudzenia i narzekań :rolleyes:.

BTW: Wpadł mi do głowy pomysł żeby założyć wątek tylko dla posiadaczy 5D mkIII - może wtedy wreszcie można by tam zgromadzić sensowne opinie bez całego tego spamu. :cool:
    staram się raczej obiektywnie podjeść do sprawy.
    Ostatnio edytowane przez zaix ; 20-04-2012 o 17:25 Powód: Automerged Doublepost
    Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8

Strona 120 z 372 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów