Ciekawe porównanie z D800 jest na forum optycznych. W kwestii wyciągania z cieni jest lepiej niż przy Mk II, ale w porównaniu z Nikonem różnica jest i tak ciągle spora.
Ciekawe porównanie z D800 jest na forum optycznych. W kwestii wyciągania z cieni jest lepiej niż przy Mk II, ale w porównaniu z Nikonem różnica jest i tak ciągle spora.
Jeżeli to możliwe poprosiłbym rozgarniętego 5d3makrowca o bracketing (-2,0,+2) na niebo ze statywu w RAW (iso 100) + 1 darkframe z czasem takim jak naświetlenie 0.
Z góry dziękuje![]()
A wiadomo kiedy będzie dostępny już normalnie np w rtv euro agd ?
Pkt 8 regulaminu forum
czyli te 5 tys wicej placimy za AF, cichy tryb, 60 klatek, niski szym w filmach oraz bardzo porownywalny szum w RAWach, warto????? za to mozna miec dobre szklo i cos jeszcze
a za kolejne 10 tys masz jeszcze lepszy af , grip i szybszy tryb seryjny i pare innych udogodnien. toć za to masz ze 3 dobre szkła..
takie gadanie... :-?
podobnie myslalem o 5d2 - dlaczego go nie mam (a mam przeplaconego 1ds3), przeciez 5d2 ma lepsze i wyzsze uzywalne iso , tryb video i lepszy lcd ...zrobiłem sobie w końcu zestawienie i wyszło mi ponad 20 plusow na korzysc tego co mam, dla kogoś innego 1 czynnik wystarczy do podjecia decyzji - szczegolnie dla kotleciarza z przymusowym najlepsiejszym iso 3200/6400
Ostatnio edytowane przez domelek ; 29-03-2012 o 11:53
Prośba do posiadaczy, może ktoś udostępnić soft na Mac-a? W zasadzie chodzi o DPP z DLO.
[QUOTE=woyd;1061115]Już jest - zobacz w ceneo na przykład, i to w bardzo dobrej cenie
Zachęcony tym wpisem zajrzałem i faktycznie, zeszli w dół z ceną, podczas gdy niektórzy już podwyższyli (w tym niestety nasz forumowy kolega :cool. kiedyś relacja była 11990 - ponad 13tys., a teraz 12890 - 12990.
Rutra007