A może po prostu myślą jak przeprowadzić testy, żeby wyniki im się zgadzały?
A może po prostu myślą jak przeprowadzić testy, żeby wyniki im się zgadzały?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pewnie zaraz mnie publicznie zlinczujecie ale obstawiam, że test Dxo Mark dla 5D3 wynik podobny do 5D2, jak nie identyczny, to może będzie różnica na poziomie max 2,3 punktów. Obstawiam 80-82 za ogół. Każdy pewnie będzie w szoku...bo spodziewa się i oczekuje, że po paru latach jednak coś powinno się zmienić w obrazie na +, szczególnie przy nowej cenie...Punkty dostaje matryca za obraz, tak więc nie ma na co liczyć. Jeżeli ktoś czekając z zakupem na testy liczy, na że wyczekiwany wynik testu jakkolwiek zbliży "nasz" nowy korpus i markę, w którą sporo zainwestowaliście do magicznego poziomy 95 pkt to może być mocno rozczarowany. Ja bym jeszcze wprowadził wskaźnik cena za punkt, no ale każdy z nas może zrobić to sam. To oczywiście tylko moje, subiektywne zdanieWiadomo, że każdy po cichu kibicuje marce, w którą sporo zainwestował.Poczekamy, zobaczymy
Ostatnio edytowane przez zaix ; 18-04-2012 o 19:39
Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ludzie...
A Elvis żyje...
proszę bardziej na temat, technicznie, a nie snujcie już tyle teorii spiskowych...
pzdr,
Fly
5D MkIII | 50D | 17-40/4L | 24-70/2.8L | 24-105/4L IS | 70-200/4L IS | 35/2 | 50/1.4 | 17-55/2.8 IS | Metz 58 AF-1
Jaja SE robisz
Może masz racje i punktów na DxO będzie co kot Cichego napłakał...tylko co z tego? Mi osobiście, jako userowi CB, bliższa jest opinia tych 5-6 wiarygodnych użytkowników (nie będę wymieniał z nicków coby kogoś nie pominąć i nie urazić) oraz to co widzą moje cudowne oczy*
* do spawania używam szybki 12DIN, więc wzrok mam chyba dobry.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis