Ja myślę że wszystko nabiera wartości poznawczej co potwierdza naszą teorię - obojętnie prawdziwą czy nie.
Ja myślę że wszystko nabiera wartości poznawczej co potwierdza naszą teorię - obojętnie prawdziwą czy nie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
wynika z tego ze cześć ludzi denerwuje się tym, ze przy cropie 100% widzi coś mniej ostrego i tak tego pewnie nie wykorzysta, a cześć ludzi tym się nie przejmuje bo wie ze tego nie wykorzystai bardziej martwi się o światło i kadr
![]()
pięć de mark czy, dziewczyny Elki
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ktoś wie dlaczego 5dIII nie był jeszcze testowany przez DxoMark ??
Nie żeby wyniki dla mnie odegrały jakąś znaczącą rolę, ale to dość dziwne że przez tyle czasu go nie przetestowali.
Wg. jednej z teorii spiskowej dziejów firma canon podpłaciła DxO, żeby nie publikowali testów, by użytkownicy nie dowiedzieli się o strasznym bandingu, braku szczegółów, plastykowego obrazka i skromniusiego DRa
*więcej grzechów nie pamiętam, ale za wszystkie szczerze żałuje.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
A może po prostu myślą jak przeprowadzić testy, żeby wyniki im się zgadzały?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis