A może u nich wszystko czyta się odwrotnie i tak naprawdę jest to szkło
MSU L8.2\f mm07-42 FE.
Taki trochę bardziej szeroki kąt.![]()
A może u nich wszystko czyta się odwrotnie i tak naprawdę jest to szkło
MSU L8.2\f mm07-42 FE.
Taki trochę bardziej szeroki kąt.![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ela24 skąd wzięłaś taki przelicznik waluty?? bo może ja coś źle licze ale mi wychodzi dokładnie 4738.0664 PLN+ koszty transportu + cło + inne opłaty wychodzi że w Polsce kupił bym dwa takie obiektywy bez ryzyka![]()
dużo chęci mało jeszcze umiejętności...
doskonale zrozumiałam twoją wypowiedź
carl zeiss jest niemiecki, więc analogicznie u nas powinien kosztować mniej... itd, itd.
dałam Ci cynk do tablica.pl - chciałam Ci uświadomić, że jako tako można nabyć podróbę w niezłej cenie...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jak to niby policzyłeś?
skąd masz te koszty transportu?![]()
Ostatnio edytowane przez ela24 ; 27-03-2012 o 18:25 Powód: Automerged Doublepost
ela24, Chiny i Japonia mają inną walutę z przelicznikiem tak z 10 razy innym
Tylko znaczek jest ten sam, ale sklep jest Chiński a nie Japoński, więc obiektyw nie kosztuje 400 zł tylko 4000 zł ;P
canon, olympus
Ostatnio edytowane przez tombas ; 27-03-2012 o 18:39 Powód: Automerged Doublepost
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Canony pewnie z ciężarówki wypadły. Nic nowego na rynku.
ela24, ale dlaczego sprawdzałaś znaczek zamiast waluty skoro wiesz, że to chiński sklep i jakim cudem chiński sklep miał sprzedawać coś w walucie z innego kraju?
canon, olympus